Más munkahelyeken is vannak mostanában kirúgások?
Nálunk az utóbbi 2 hónapban elindultak a kirúgások, de pár barátomtól is hallom, hogy az ő munkahelyükön is hasonló folyamatok indultak el.
Kicsit aggódom én is, mert szerintem túl vagyok fizetve, plusz nekem eleve kicsit fenntarthatatlannak tűnik egy olyan állás, ahol minden reggel közös reggeli van, péntekenként masszázs, csapatépítők havonta, stb. És néha bűntudatom van, annyira nincs mit csinálni. És ez már évek óta megy.
Vagyis jelen gazdasági körülmények között gondolom, hogy fenntarthatatlan.
#1 & #5:
A közös reggelit úgy kell elképzelni, mint egy 3 csillagos szállodában a svédasztalt. Melegétel nincs, de hideg étel minden reggel van, "ingyen" (nyilván bele van kalkulálva).
Ezen kívül amit említettem, hogy havi 1 csapatépítő, péntekenként masszázs van, jár körbe egy nőci és székben megmasszíroz 10 perc alatt. De van jóga is, meg mindenféle mental wellbeing tevékenység, rengeteg játék, gyakorlat, néha úgy érzem magam, mint valami kisegítő iskola napközijében, ahol azért időnként megkérnek valamire, hogy azért csináljam már meg. De alapvetően ülök egész nap a monitor előtt és YouTube-ozom és még fizetnek is érte. Én nem tudom, hogy hogy éri meg ez a cégnek.
#8,#10
Nem nevezném meg, de Fortune 100-as német multinak az IT részlege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!