Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az gáz vagy sem ha 10 perc...

Az gáz vagy sem ha 10 perc alatt lezajlott az interjú?

Figyelt kérdés

Elmondták miről van szó. Kérdezték akadály-e ez, akadály-e az stb.

Kérdeztek egy összeget meg azt hogy mikor tudnék munkába állni.

De annyira rövid volt az egész.

Most ami rossz pontom lehet, hogy azt mondtam nem emelhetek nehezet, de mondták, hogy ez nem gond mert szellemi munkáról van szó. Lehet úgy vannak vele, hogy na ez már az elején problémás...

Vagy túl nagy összeget mondtam, de ha ez lenne a gond még mindig mondhatnak kevesebbet.

30 F

2022. okt. 7. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne agyald túl. Amit mondtál összeget csak nekik kell hogy inkább alá tudjanak mondani valamit én ezért is utálom ha nekem kell pénzt mondani. Nekem is volt hogy 10 perc volt 1 interjú. Én is most járok folyamatosan interjúkra hát vannak helyek ahol olyan érzésem van mintha teher lennék. Sok sikert neked!
2022. okt. 7. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk érdekesen nézhetett ki, ha pl könyvelőnek jelentkeztél, de jelezted, hogy nem emelhetsz nehezet :)
2022. okt. 7. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem könyvelőnek, egy gyárban lenne a munka, de szellemi és az elnevezésből nem pontosan derült ki, mert egy gyárban a segédmunkást is már operátornak hívják. Meg a mai világban a takarítót is tisztítási technikusnak stb.
2022. okt. 7. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Gyarba siman lehet jo. Nincs 1 orajuk mindenkire
2022. okt. 8. 03:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2022. okt. 8. 06:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Amiken én voltam elég változóak voltak. Volt 15 perces és 3 órás is. Én örülök ha gyakorlatiasak és lényegre törőek az interjúztatók. A halálom a szokásos semmitmondó kérdések: "mitől lesz valaki jó vezető", "hogy képzelem el magam 5 év múlva", "milyen jó és rossz tulajdonságaim vannak", stb. A válaszokat meg kielemzik és abból döntik el hogy te milyen ember vagy és hogy dolgozol a szakmádban. Ez a legrosszabb.

2022. okt. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!