Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Exit interjún mennyire tanácso...

Exit interjún mennyire tanácsos őszintének lenni?

Figyelt kérdés

A főnököm főnökével lenne.

Junior vagyok, ez volt az első helyem.

A váltásomban közrejátszik, hogy a csapattag senior kolléganőmhöz kb nem merek hozzászólni, gyomorgörcsöm van tőle (pedig elég nyitott meg erélyes arc vagyok én is), az új csopvezem pedig egy pancser, ég és föld az előzőhöz képest.

Nem akarok felégetni minden hidat, jó cég ez, de nem tudom mennyire érdemes őszintének lenni.

2022. szept. 22. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Semennyire, azt kommunikald, ami utan ha arra kerul a sor hogy kesobb uzleti kapcsolatban lesztek, netan visszamesz a ceghez dolgozni x ev mulva, jo erzessel gondoljanak rad.
2022. szept. 22. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Semennyire
2022. szept. 22. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha látsz esélyt, hogy később még visszamennél a céghez, akkor ne légy őszinte. Ha biztos, hogy soha nem akarsz oda visszamenni, akkor lehetsz őszinte.
2022. szept. 22. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ha olyan volt a légkör. Én is megmondtam, hogy azért megyek el, mert x kolléga egy köcsög, nem lehet vele megmaradni egy helyiségben.
2022. szept. 22. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En eddig mindig oszinten elmondtam milyen bajom volt. Persze finoman fogalmaztam es nem csak kifakkoltam mindenkit hanem konkret peldakkal alatamasztva. De legtobbszor a fizu miatt leptem. Szoval inkabb ugy adtam elo hogy a fizu a fo problema de ezt es ezt latom meg gondnak a cegnel
2022. szept. 22. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármit el lehet mondani amíg diplomatikusan teszed.
2022. szept. 22. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Nehogy őszinte legyél! Főleg ne úgy, h ezzel befeketítesz egy ott lévő másik dolgozót, keményen visszaüthet. Elmondod a szokásos bullshitet, új kihívásokat akarsz, más területet akarsz kiprobalni blabla stb.
2022. szept. 22. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam őszinte olyan helyen, ahova tudtam, hogy soha nem akarok visszamenni. Mondjuk ott az ok az volt, hogy túl sok volt a stressz és a terhelés, mivel lézszámstopot csináltak, de leköszönt 5-6 ember és nem pótolták őket, szóval a többiekre maradt az összes meló.
2022. szept. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!