Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megint bekamuztam hogy...

Ha megint bekamuztam hogy értek a munkához az megint nem fog kiderülni?(számvitel pénzügy)

Figyelt kérdés

Anno pl letettem a fősuli mellett egy kereskedő boltvez és oénztárgépkezelői tanfolyamot. A fősuli levelezős, igy el tudtam menni mellette üzletvezetőként dolgozni ugy, hogy bekamuztam x év gyakorlatot, a fősulit meg nem mondtam el.

Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket, megmutatták a pénztargépkezelést, azóta is várnak vissza mert a legjobb emberük voltam.

Most diplomával pedig a pénzügy számvitel gyakorlatokat kamuztam be egy állasra. Elejtettem pár szakmai kifejezést is interjún és ennyi.

Felvettek.

Megint be fognak tanítani a saját kis vállalat irányitasi rendszerükre, megmutatják mi hol van milyen adatokat hova kell feltölteni, stb.

Esélyes az, hogy megint nem jönnek rá hogy semmi tapasztalatom?

2022. okt. 4. 08:08
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Pl banki gyakorlaton voltam. Nem személyeskedtek mint itt hogy Rám.

Adott volt a feladat es kesz.

2022. okt. 5. 05:34
 42/42 anonim ***** válasza:
0%
A SAPról nekem is kb annyit tanítottak, hogy létezik. Nemtom mit veri magát itt ez a két kocka szánalom, nem is ez volt a kérdés. Kérdező, jelentsd mindet, hogy csak veszekedni akartam, és eltakarítják a moderátorok, én is ezt tettem. 🤡
2022. okt. 5. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!