Szerintetek jogos ha bértárgyaláson (big4-nál)magasabb pozíciót követelek? 2évet voltam gyakornok Luca pacioli vezetőségi tag vagyok nyertem számviteli versenyt Nem akarok mohó lenni de egyetem mellett szinte már menedzseri feladatokat láttam el
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 02:56
1/15 anonim válasza:
Ne követelj, nem a kisegítőben vagy.
Ne követeld, hanem terjeszd elő.
Illetve tanulj meg helyesen írni, mert katasztrófa, ahogy írsz.
2/15 anonim válasza:
Nálam az írásod miatt esélyed nem lenne.
3/15 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg, ne követeld 🙂.
4/15 anonim válasza:
Magasabb pozíciót akar KÖVETELNI egy interjún, mert tagja az egyetemi diákszövetségnek, de írni se tud magyarul … 🤣🤣🤣🤣😂
6/15 anonim válasza:
Kérdező, nekem volt egy alkalmazottam a Corvinusról, számvitel mesterrel, szintén társasági tag volt.
Első körben kapott egy benzinkutat, gyakorlatilag csak elábé van a bejövő számlák közt meg némi közüzemi számla. NAgyjából ment.
Aztán kapott egy fuvatozót, és mivel a kúton is elábé volt az üzemanyag, fuvarozónál is az lett neki...
Rólad is többet elárul az írásod, mint a tartalma.
7/15 anonim válasza:
Mutasd, hogyan írsz, megmondom ki vagy.
8/15 anonim válasza:
Hidd el, akik eldöntik az interjú alapján, hogy milyen pozícióra vagy alkalmas, még nálad is okosabbak. :)
9/15 anonim válasza:
Követeléssel annyit érsz el, hogy elhajtanak. Jelentkezz alapból olyan pozíciókra, ami bérben és tudásban megfelelő számodra.
10/15 anonim válasza:
Tagold a mondataid, jobb benyomást érsz el vele.
Az állásinterjún lehet kérni határozottan, de követelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!