Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek jogos ha bértárgya...

Szerintetek jogos ha bértárgyaláson (big4-nál)magasabb pozíciót követelek? 2évet voltam gyakornok Luca pacioli vezetőségi tag vagyok nyertem számviteli versenyt Nem akarok mohó lenni de egyetem mellett szinte már menedzseri feladatokat láttam el

Figyelt kérdés

2022. szept. 7. 02:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudtam hogy BIG4-nál követelni kell a "magasabb pozíciót".

Az a nem biztos, hogy jó hírem a kérdezőnek, hogy aki nem retardált, az két évente egyébként is feljebb lép, kvázi automatikusan.

Nem biztos, hogy a céggel van a probléma, ha ez Neked nem sikerül.:)

2022. szept. 7. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
11, aki egy ilyen kérdést kiír az finoman szólva nem a legélesebb kés a fiókban
2022. szept. 7. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell követelni.

Nekik van egy elképzelésük, milyen munkaerőt akarnak felvenni, milyen pozícióra milyen bérrel.

Neked szintén van egy elképzelésed arról, milyen pozícióban milyen bérrel, milyen jellegű munkát szeretnél vállalni.

Ha ezek kettő megegyezik vagy kompromisszumot tudtok kötni, akkor együtt dolgoztok a jövőben, ha nem hát akkor tovább állsz és ők is keresnek valaki mást. Ilyen egyszerű, nem szükséges ebből ügyet csinálni, jelentőséget tulajdonítani neki, pláne nem követelőzni.

A munkaerőpiac és egy piac most meg tudtok egyezni vagy nem így megy ez az üzleti életben.

2022. szept. 7. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
13-asnak igaza van. Ha pályázol egy állást, akkor olyat pályázz meg, ami neked tetszik, amilyet szeretnél. Ha egy junior állásra jelentkezel, és az állásinterjún előadod, hogy te milyen nagyra törsz, valószínűleg nem fognak felvenni. Ez nem úgy működik, hogy jó, akkor adunk neked egy olyan pozíciót.
2022. szept. 7. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
BIG4-nél dolgozok már 1,5 éve. Előtte 2 évet gyakornokodkodtam hasonló területen, több versenyt is nyertem, több kapcsolódó szakképesítésem is van, mégis, amikor felvettek, akkor pályakezdő pozíciót kaptam. Ez nem így megy, hogy te magasabb pozíciót követelsz.. ha asszisztens2 pozíciót akarsz, ahhoz nem egyetemi gyakorlat meg versenyek kellenek, hanem releváns, kifejezetten big4 vagy könyvvizsgáló cégnél eltöltött, teljes munkaidős tapasztalat, arról nem is beszélve, hogy te már szinte managernek titulálod itt magad, ami még legjobb esetben is 5-6 év releváns tapasztalat után érhető el...
2022. szept. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!