Szerintetek jogos ha bértárgyaláson (big4-nál)magasabb pozíciót követelek? 2évet voltam gyakornok Luca pacioli vezetőségi tag vagyok nyertem számviteli versenyt Nem akarok mohó lenni de egyetem mellett szinte már menedzseri feladatokat láttam el
Nem tudtam hogy BIG4-nál követelni kell a "magasabb pozíciót".
Az a nem biztos, hogy jó hírem a kérdezőnek, hogy aki nem retardált, az két évente egyébként is feljebb lép, kvázi automatikusan.
Nem biztos, hogy a céggel van a probléma, ha ez Neked nem sikerül.:)
Nem kell követelni.
Nekik van egy elképzelésük, milyen munkaerőt akarnak felvenni, milyen pozícióra milyen bérrel.
Neked szintén van egy elképzelésed arról, milyen pozícióban milyen bérrel, milyen jellegű munkát szeretnél vállalni.
Ha ezek kettő megegyezik vagy kompromisszumot tudtok kötni, akkor együtt dolgoztok a jövőben, ha nem hát akkor tovább állsz és ők is keresnek valaki mást. Ilyen egyszerű, nem szükséges ebből ügyet csinálni, jelentőséget tulajdonítani neki, pláne nem követelőzni.
A munkaerőpiac és egy piac most meg tudtok egyezni vagy nem így megy ez az üzleti életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!