Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megint bekamuztam hogy...

Ha megint bekamuztam hogy értek a munkához az megint nem fog kiderülni?(számvitel pénzügy)

Figyelt kérdés

Anno pl letettem a fősuli mellett egy kereskedő boltvez és oénztárgépkezelői tanfolyamot. A fősuli levelezős, igy el tudtam menni mellette üzletvezetőként dolgozni ugy, hogy bekamuztam x év gyakorlatot, a fősulit meg nem mondtam el.

Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket, megmutatták a pénztargépkezelést, azóta is várnak vissza mert a legjobb emberük voltam.

Most diplomával pedig a pénzügy számvitel gyakorlatokat kamuztam be egy állasra. Elejtettem pár szakmai kifejezést is interjún és ennyi.

Felvettek.

Megint be fognak tanítani a saját kis vállalat irányitasi rendszerükre, megmutatják mi hol van milyen adatokat hova kell feltölteni, stb.

Esélyes az, hogy megint nem jönnek rá hogy semmi tapasztalatom?

2022. okt. 4. 08:08
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi elméleti ismereted van. Ha van elég, akkor van esélyed, de viszonylag gyorsan ki tud derülni, ha valakinek pukkanásnyi fogalma sincs arról, hogy mi a különbség mondjuk egy költség, kiadás és ráfordítás között. Jelzem, nem lehet valami komoly munkahely, ahol az is elég, hogy pár szakmai kifejezést elejtesz...
2022. okt. 4. 08:41
 2/42 anonim ***** válasza:
18%
Sztem mindenki így szokta😂 legalábbis az élelmesebb fajta
2022. okt. 4. 08:47
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira alja helyre mész, akkor nyilván nem nagyon fog feltűnni nekik.
2022. okt. 4. 08:47
 4/42 A kérdező kommentje:
Közszféra
2022. okt. 4. 08:59
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

"Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket"

Kérlek mesélj még. :)

2022. okt. 4. 09:00
 6/42 A kérdező kommentje:

5# ez valóban így volt

Csak.láttam miket keresnek a vevők milyen aruk azok amik nálunk nincsenek nem áruljuk, berendeltem mindig, aztán vitték mint a cukrot. Tök egyszerű az egész.

2022. okt. 4. 09:01
 7/42 A kérdező kommentje:

A kereskedelem lenyege csak annyi hogy azt kell árulni ami kell a fogyasztonak, amire kereslet van.

Ezt a hülye is tudja.

2022. okt. 4. 09:02
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg ért is hozzá, az tudja, hogy ez kb 1%-a az egésznek. Egyre kamuszagúbb az egész.
2022. okt. 4. 09:06
 9/42 A kérdező kommentje:

Nem kamu!

Varnak vissza, dupláztam mindig, és egyszerű.

Szabad kezet kaptam. Ennyi.

Csak az nem hiszi el aki valszeg nem képes semmire az életben

2022. okt. 4. 09:21
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig dupláztad a bevételeket, akkor minek mész el közszférába? Miért nem kereskedsz és gazdagodsz meg? Gondolj csak bele. Ha januárban csak 100 ezres bevételt csinálsz, akkor decemberre meglesz az ~50 millió. Minek mész el akkor közszférába gályázni gallyakért?
2022. okt. 4. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!