Ha megint bekamuztam hogy értek a munkához az megint nem fog kiderülni?(számvitel pénzügy)
Anno pl letettem a fősuli mellett egy kereskedő boltvez és oénztárgépkezelői tanfolyamot. A fősuli levelezős, igy el tudtam menni mellette üzletvezetőként dolgozni ugy, hogy bekamuztam x év gyakorlatot, a fősulit meg nem mondtam el.
Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket, megmutatták a pénztargépkezelést, azóta is várnak vissza mert a legjobb emberük voltam.
Most diplomával pedig a pénzügy számvitel gyakorlatokat kamuztam be egy állasra. Elejtettem pár szakmai kifejezést is interjún és ennyi.
Felvettek.
Megint be fognak tanítani a saját kis vállalat irányitasi rendszerükre, megmutatják mi hol van milyen adatokat hova kell feltölteni, stb.
Esélyes az, hogy megint nem jönnek rá hogy semmi tapasztalatom?
"Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket"
Kérlek mesélj még. :)
5# ez valóban így volt
Csak.láttam miket keresnek a vevők milyen aruk azok amik nálunk nincsenek nem áruljuk, berendeltem mindig, aztán vitték mint a cukrot. Tök egyszerű az egész.
A kereskedelem lenyege csak annyi hogy azt kell árulni ami kell a fogyasztonak, amire kereslet van.
Ezt a hülye is tudja.
Nem kamu!
Varnak vissza, dupláztam mindig, és egyszerű.
Szabad kezet kaptam. Ennyi.
Csak az nem hiszi el aki valszeg nem képes semmire az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!