Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megint bekamuztam hogy...

Ha megint bekamuztam hogy értek a munkához az megint nem fog kiderülni?(számvitel pénzügy)

Figyelt kérdés

Anno pl letettem a fősuli mellett egy kereskedő boltvez és oénztárgépkezelői tanfolyamot. A fősuli levelezős, igy el tudtam menni mellette üzletvezetőként dolgozni ugy, hogy bekamuztam x év gyakorlatot, a fősulit meg nem mondtam el.

Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket, megmutatták a pénztargépkezelést, azóta is várnak vissza mert a legjobb emberük voltam.

Most diplomával pedig a pénzügy számvitel gyakorlatokat kamuztam be egy állasra. Elejtettem pár szakmai kifejezést is interjún és ennyi.

Felvettek.

Megint be fognak tanítani a saját kis vállalat irányitasi rendszerükre, megmutatják mi hol van milyen adatokat hova kell feltölteni, stb.

Esélyes az, hogy megint nem jönnek rá hogy semmi tapasztalatom?

2022. okt. 4. 08:08
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol van SAP. Ahova megyek sem az van.
2022. okt. 4. 12:25
 32/42 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy az SAP is minden cégnél más. A keret ugyanaz, de nagyon különböző dolgokat tesznek bele.
2022. okt. 4. 13:29
 33/42 A kérdező kommentje:

Szóvak ez a gyakorlatmániája a cégeknek egy fantom f.szság.

Azóta amugy nem is ez mar a bajom hanem a fizu ott ahova elköteleződést ígértem. Még be sem álltam de már le akarok lépni..

2022. okt. 4. 13:35
 34/42 anonim ***** válasza:
55%

33: ha jól akarsz keresni, nem a közszférában kell nézelődni.

Amúgy egyáltalán nem fantom dolog a tapasztalat, ha egy SAPt megtanultál már, egy másikat is gyorsan meg fogsz. De ha még nem láttál SAPt, akkor nagyon sokáig ülhetsz a lovad mellett. Ettől függetlenül igaz, amit a 32ben írtam.

2022. okt. 4. 14:00
 35/42 A kérdező kommentje:
A sapot is 2 perc alatt tanultam be. Ne irj már ugy rola mintha vmi ördöngősség lenne.
2022. okt. 4. 14:02
 36/42 anonim ***** válasza:
80%
A SAP három féléves tantárgy az egyemeten.
2022. okt. 4. 14:04
 37/42 anonim ***** válasza:
80%
34: akkor semmi fontosat vagy bonyolultat nem csináltál benne.
2022. okt. 4. 14:05
 38/42 anonim ***** válasza:
55%
"SAP 2 perc" :-D :-D :-D Szerintem barátunk azt se tudja, hogy van benne több modul is. Aztaqu, hát a pali feldobta az estém :-D
2022. okt. 4. 21:36
 39/42 A kérdező kommentje:

Amit nekem mutattak hogy mit honnan kell kinyerni belole, mit hogy hova felvinni, az tiszta ecc'erű.

Pedig 2 cégnél is volt ahol én.

2022. okt. 4. 21:47
 40/42 anonim ***** válasza:
80%
Aham, persze. Rád ennyi feladatot mertek bízni. Látták, hogy a többi megfeküdné a gyomrod.
2022. okt. 4. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!