Ha megint bekamuztam hogy értek a munkához az megint nem fog kiderülni?(számvitel pénzügy)
Anno pl letettem a fősuli mellett egy kereskedő boltvez és oénztárgépkezelői tanfolyamot. A fősuli levelezős, igy el tudtam menni mellette üzletvezetőként dolgozni ugy, hogy bekamuztam x év gyakorlatot, a fősulit meg nem mondtam el.
Felvettek, havonta dupláztam az árbevételeiket, megmutatták a pénztargépkezelést, azóta is várnak vissza mert a legjobb emberük voltam.
Most diplomával pedig a pénzügy számvitel gyakorlatokat kamuztam be egy állasra. Elejtettem pár szakmai kifejezést is interjún és ennyi.
Felvettek.
Megint be fognak tanítani a saját kis vállalat irányitasi rendszerükre, megmutatják mi hol van milyen adatokat hova kell feltölteni, stb.
Esélyes az, hogy megint nem jönnek rá hogy semmi tapasztalatom?
Szóvak ez a gyakorlatmániája a cégeknek egy fantom f.szság.
Azóta amugy nem is ez mar a bajom hanem a fizu ott ahova elköteleződést ígértem. Még be sem álltam de már le akarok lépni..
33: ha jól akarsz keresni, nem a közszférában kell nézelődni.
Amúgy egyáltalán nem fantom dolog a tapasztalat, ha egy SAPt megtanultál már, egy másikat is gyorsan meg fogsz. De ha még nem láttál SAPt, akkor nagyon sokáig ülhetsz a lovad mellett. Ettől függetlenül igaz, amit a 32ben írtam.
Amit nekem mutattak hogy mit honnan kell kinyerni belole, mit hogy hova felvinni, az tiszta ecc'erű.
Pedig 2 cégnél is volt ahol én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!