Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet ebből bajom, hogy...

Lehet ebből bajom, hogy "beszóltam" a főnök lányának?

Figyelt kérdés

Délutánonként be szoktak jönni a kollégák/főnök gyerekei az irodában, pont mögöttem van egy kis lounge rész ahova le lehet ülni. Ritkán telefonálásra használjuk, de halkan.

Most gyorsan be kellett fejeznem egy munkát, bejött a főnök lánya (kb 10 éves) és elkezdett a telefonján mögöttem valami videókat nézni, nem volt hangos, de pont hallottam, idegesítő volt mellette a rádió is szólt az irodában. Megkértem rá, hogy kapcsolja ki a hangot, mert zavaró. Nem kapcsolta ki.

Vártam 3 percet, utána megint rászóltam és elég csúnyán néztem rá addig amíg ki nem kapcsolta tényleg a hangot :D

Most szerintem munka szempontjából teljesen jogos volt.

Viszont ha elmondja a főnöknek, hogy az a csúnya bácsi rászólt lehet, hogy repülök a munkahelyemről. Egyelőre nem volt semmi, de félek, mert azonnal nem látható következményei vannak az ilyennek. Egyébként meg ti mit szólnátok, ha dolgoznátok a gépen, szólna az amúgy is agyrohasztóan idegesítő rádió és akkor bejönne a főnök lánya és mögötted tiktokozna a telefonjával?...

2022. okt. 3. 17:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Attól, hogy jogos volt még te is tudod, hogy lehet belőle bajod. Ez sajons ilyen.
2022. okt. 3. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha zavart volna,ki is dobom pont nem érdekel kinek a kölyke, kis takonypóc
2022. okt. 3. 17:40
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Semmi gond nem lehet, ha mégis akkor jelentsd fel a céget. Takonypóz már sokra tartja magát.
2022. okt. 3. 17:54
 4/18 anonim ***** válasza:
3%
#3 Igen, rendkívül sokra menne vele, fabrikálnak egy indokot, hogy miért rugták ki és ennyi. Nem a kölyköt védem, de az a valóság.
2022. okt. 3. 18:04
 5/18 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban átgondolva, kb 3 napba telik átlagosan feldolgozni valamit. Ha egy héten belül nem rúgnak ki akkor megúsztam.
2022. okt. 3. 18:05
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Komoly cégnek tűnik. Jóskapista kft.
2022. okt. 3. 18:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ilyen céget jobb minél előbb otthagyni
2022. okt. 3. 18:30
 8/18 A kérdező kommentje:
jó fizut kapok. Mindenből tanulok, ebből is. Meg most tavaszig biztos nem megyek sehova, mert kemény telünk lesz... bár nem akartam a (geo) politikát beleszőni.
2022. okt. 3. 18:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy komoly céghez nem viszi be gyerekmegőrzésre mindenki a kölykét. Jogos volt, hogy rászóltál.
2022. okt. 3. 19:02
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom probalnak minden csodabogarat aki az irodaban veri a farkat full home officera osztonozni. Jelezd a fonoksegnek, hogy talan adjanak havi 3-400 Dollar HO teritest es akkor te is otthon nyomod.
2022. okt. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!