Lehet ebből bajom, hogy "beszóltam" a főnök lányának?
Délutánonként be szoktak jönni a kollégák/főnök gyerekei az irodában, pont mögöttem van egy kis lounge rész ahova le lehet ülni. Ritkán telefonálásra használjuk, de halkan.
Most gyorsan be kellett fejeznem egy munkát, bejött a főnök lánya (kb 10 éves) és elkezdett a telefonján mögöttem valami videókat nézni, nem volt hangos, de pont hallottam, idegesítő volt mellette a rádió is szólt az irodában. Megkértem rá, hogy kapcsolja ki a hangot, mert zavaró. Nem kapcsolta ki.
Vártam 3 percet, utána megint rászóltam és elég csúnyán néztem rá addig amíg ki nem kapcsolta tényleg a hangot :D
Most szerintem munka szempontjából teljesen jogos volt.
Viszont ha elmondja a főnöknek, hogy az a csúnya bácsi rászólt lehet, hogy repülök a munkahelyemről. Egyelőre nem volt semmi, de félek, mert azonnal nem látható következményei vannak az ilyennek. Egyébként meg ti mit szólnátok, ha dolgoznátok a gépen, szólna az amúgy is agyrohasztóan idegesítő rádió és akkor bejönne a főnök lánya és mögötted tiktokozna a telefonjával?...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!