Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennétek ha havi fizetés...

Mit tennétek ha havi fizetés helyett csak egy levelet kapnátok a munkáltatótól amiben a piacot orbánt a világot mindenkit szid a főnök és leírja hogy nem tud fizetést adni? (de ki nme akar rúgni senkit, naná mert akkor fizetnie kéne..)

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 10:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
többen a levél megkapásának másnapján már be se jöttek, és azóta se jöttek, de nem hinném hogy ez a megoldás.
2022. szept. 2. 10:05
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Semmit, egy ujabb atlagos nap lenne az alapitvanyi iskolaban.
2022. szept. 2. 10:05
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
El tudod küldeni a levelet? Gyere segítek feljelenteni
2022. szept. 2. 10:07
 4/23 A kérdező kommentje:

"? Gyere segítek feljelenteni"

Nem kell segíteni, OMMFnél már fel lett jelentve.

A vizsgálat megkezdése min 21 nap de több is lehet, vagyis egy hónap mire egyáltalán elkezdik vizsgálni. a vizsgálat lefolyása meg kb bármennyi lehet aztán az eredményke függvényében a lezárástól számítva újabb 21 nap a határozat meghozatala. amivel aztán lehet menni a végrehajtóhoz.

Szóval úgy karácsonyra tán lesz belőle valami.

ez van.

2022. szept. 2. 10:10
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
MI a pöcsöm az az alapítványi iskola?
2022. szept. 2. 10:12
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
4. ez van? az is több mint a semmi. sőt jobb mint ha otthon ülnél duzzogva mint a kollégáid
2022. szept. 2. 10:13
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
5: az alapítványi iskola a sokszor “balázs”-ként emlegetett “munkaügyi troll” munkahelye ahol hétről hétre különböző sérelmek érik kizsákmányoló főnökeitől. Ha valaki a válaszában az alapítványi iskolát említi, azzal kifejezésre juttatja gyanúját hogy jelen kérdés kiírója is “balázs” lehet, aki megint nem kapott fizetést/ éhbèrért robotol mindhiába/berendelik ingyen hétvégére stbstbstb.
2022. szept. 2. 10:39
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Pedig nem mennék be többet dolgozni. Ha bemegyek, csak még többel fog megkárosítani, továbbá szeretetszolgálat sem vagyok, hogy ingyen dolgozzak. Otthon maradok, és az időmet inkább arra fordítom, hogy normális munkát keressek.
2022. szept. 2. 11:12
 9/23 A kérdező kommentje:

"Pedig nem mennék be többet dolgozni"

de ezzel alkalmat és ürügyet szolgáltatsz neki az azonnali hatályúra és akkor aztán lesheted a végkielégítésed.

Jogsértésre nem lehet jogsértés a válasz.

Ha én agyonverem a tolvajt a házamban, a bíróság előtt nem menthetem magam azzal hogy de ki akart rabolni.

2022. szept. 2. 11:15
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

Végkielégítés eleve csak 5+ év után jár, erősen kétlem, hogy sokan lennének, akik ilyen fos helyen ezt letolták. Ha mégis, nos: fizura nincs pénz, mit gondolsz, mikor és mennyi végkielégítést fogsz te még látni?

Amúgy meg, ő már eleve okot adott az azonnali felmondásra azzal, hogy nem fizet ki, szóval én innentől nem követek el jogsértést, amennyiben hozzávágok egy emailt, hogy akkor azonnali hatállyal felmondtam.

2022. szept. 2. 11:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!