Mennyi pénzre lenne szükségetek jelenleg?
#19 Én is HO dolgozok, meg az asszony is. Két monitorral dolgozunk mindketten. Kalakítottunk a nappaliban egy "home office sarkot", probléma megoldva. A saját és céges gép között meg egyszerűen egy KVM switch-el átkapcsolunk.
#20 Nekem is van diákhitel2. A moratórium alatt ez volt az egyetlen hitel, amit nem fizettem, mert 0% lévén úgy voltam vele, hogy inflálódjon csak az ő pénzük. Mindig csak a szükséges minimumot fizettem. Eleve csak azért vettem fel, mert elfogyott a 12 félévem, ugyanis a mocskok beszámolták azokat a féléveket, amiket 20 évvel ezelőtt, még jóval a 12 féléves limit kitalálása előtt használtam fel.
Havi fizetésre gondolsz? Vagy mindennel együtt, pl lakásra meg amit az ember el akar érni?
Nettó fizetés tekintetében 300-350-nel én már elégedett lennék 12 év munkaviszony után MSc-vel. De sajnos ennyit nem adnak felénk.
24 és ha meeting van? Akkor azért szűkös, ha mindketten meetingeltek.
25 Ne viccelj már. Nettó 500k felett keresek 22 évesen, úgy hogy most csinálom az msc t párhuzamosan a munka mellett. Mondjuk ez Bp. És BME. De akkor is. 350 nagyon karcsú, főleg 12 év után
#26 "és ha meeting van? Akkor azért szűkös, ha mindketten meetingeltek"
Noise cancelling headset kérdése az egész. Nem zavarjuk egymást.
#25 "Nettó fizetés tekintetében 300-350-nel én már elégedett lennék 12 év munkaviszony után MSc-vel"
Akkor vagy nagyon piacképtelen diplomád van, vagy Mucsajröcsöge-alsón laksz. Bár MSc-vel és 12 év tapasztalattal az országban bárhol alul vagy fizetve a 350-nel...
#22 Nekem is nappaliban van a HO setupom, de ha lenne rá lehetőségem akkor külön szobát dedikálnék neki.
3 monitornak kb 170-80 cm széles asztal kell és nem a legszebb látvány a nappaliban. És igen, olyan helyen dolgozom ahol szükség van ennyi monitorra.
kb 150 millió
ebből kijönne új építésű családi ház és új autó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!