Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzre lenne szükségete...

Mennyi pénzre lenne szükségetek jelenleg?

Figyelt kérdés
lécci ne milliárdokat irjatok. hanem tényleg mennyi kellene most nektek?

2022. okt. 3. 14:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

"25 Ne viccelj már. Nettó 500k felett keresek 22 évesen, úgy hogy most csinálom az msc t párhuzamosan a munka mellett. Mondjuk ez Bp. És BME."

Ez igazán örvendetes, de ez te vagy. Én 12 éve csináltam az Msc-t. Nem BME-n, hanem a szomszédban, az ELTE-n. És jelenleg nem Budapesten lakom. Mióta dolgozom, mellette párhuzamosan folyamatosan állásinterjúkra járok. Legutóbb minden feltételnek még az előnyöknek is megfeleltem. Az interjú is jól ment. Végre nem a világ végén, napi 100km-es ingázásra lett volna a cég és nem három műszak. Fizetési igénynek bruttó 500-at/nettó ~330 mondtam. Na azóta se kép se hang felőlük.

2022. okt. 5. 06:57
 32/33 anonim ***** válasza:

31. Értem. Ez milyen szakterület egyébként? 12 év azért már komoly tapasztalat tud lenni. Írod, hogy nem Budapest, melyik országrész?

Sok interjúra jársz, biztos, hogy minden jól megy? Ezt érdemes lehet egy szakemberrel megbeszélni. Lehet, hogy azt érzed, hogy jól megy, közben meg még sem tudod olyann jól eladni magad. Mennyire ismered a piacot? Nem lehet hogy bruttó 500-al túl keveset mondasz?

Én azt ajánlom ne add fel, próbálkozz, tanulj, fejlődj és meglátod, jön majd ennél is jobb lehetőség is. Sok sikert neked. (25ös)

2022. okt. 5. 21:31
 33/33 anonim ***** válasza:

"Sok interjúra jársz, biztos, hogy minden jól megy? Ezt érdemes lehet egy szakemberrel megbeszélni. Lehet, hogy azt érzed, hogy jól megy, közben meg még sem tudod olyann jól eladni magad."

Nem vagyok fogyatékos, vagy gyengeelméjű, se beszédhibás ha erre gondolsz. Ha mindenre tudok válaszolni, kvázi körbeugrálnak és tapsikolnak örömükben mikor a korábbi munkáimról beszélek és elmondják mennyire pozitív, hogy nem váltogatok évente munkahelyet, stb, akkor nem hiszem, hogy velem lenne olyan nagy baj. Egy 15 perces interjún olyan mélyen nem lehet senkit megismerni. Mint írtam nem vagyok egy kommunikációra képtelen antiszociális udvariatlan bunkó, akiről ez ordítana, 15 perc alatt megállapítható. Eddig munkahelyeimen is mindenhol elégedettek voltak velem, nehezen engedtek el. A korábbi tanulmányi eredményeimben sem volt kivetni való.

"Nem lehet hogy bruttó 500-al túl keveset mondasz?"

Mikor ugyanezek, akikről írtam, elmondják, hogy nagyon szeretnének felvenni, de GBM-ot, vagy pár tízezerrel fölötte tudnak fizetni, esetleg ha három műszakot, hétvégét bevállalom és napi 100km-re még ingázok is mellette, akkor megközelíthetem alulról pótlékokkal együtt a nettó 300-at, akkor nem hiszem.

Félreérés ne essék, nem arról van szó, hogy mindenhonnan kirúgnak és szóba se állnának velem. Sok helyre mehettem volna, de ilyen nettó 180-200-akért nincs értelme.

A napokban töltöttem ki egy fizetés összehasonlító oldalon egy tesztet. Figyelembe veszik a helyet, tapasztalatot, végzettséget, egyéb paramétereket. Aszerint itt teljesen átlagos egy nettó 260e-s fizetés. Amin kicsit én is meglepődtem.

"Mennyire ismered a piacot?"

A megyében lassan kilövöm az összes szóba jöhető céget, sajnos nincs nagy ipar errefelé. Budapestre költözni, gazdasági okokból disszidálni nem szeretnék.

"Ez milyen szakterület egyébként? ...melyik országrész?"

Vegyipar. Dél-Dunántúl.

2022. okt. 6. 07:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!