Kérjem EURban a fizetésem?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen van lehetőség eur és Ft fizetést is kérni. A megélhetésem PLNben és HUFban történik (kB fele fele).
Érdemes lenne EURban kérni a fizetésem? Van értelme váltanom? Nyilván az Eur fizetés az aktuális árfolyamon, Ftból számítva jönne. Főleg, hogy a fizetésem kB harmada a megélhetésem+nyugdíjpenztar?
2022. okt. 1. 15:46
1/7 anonim válasza:
Tok mind1 mibe kered ha csak siman a ceg valtsa...
Akkor van ertelme ha a bert is euroban allapitjak meg
2/7 anonim válasza:
Az a lényeg hogy a munkaszerződésedben mi van. Havi bére....
3/7 Fsms válasza:
Ha nem napi áron váltják hanem fel benne van egy összeg EUR ban akkor igen. Nekem a napi díjakat fizetik EUR ban amikor elkezdtem 300 huf most 420 HUF szóval csak az árfolyamon kaptam 40% béremelést.
5/7 anonim válasza:
Ha a szerződésben is Euróban szerepel a béred, akkor érdemes abban kérni. Ha a szerződésed forintban van és azt számolják át mindig Euróba, akkor fölösleges.
6/7 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból talán nem felesleges, hogy a készpénzem egy részét eur, usdben tárolom, tekintve milyen a Ft árfolyam. Egyelőre befektetni nem akarom, mert telket akarunk vásárolni, addig gondoltam eurban, vagy usdben pihentetni. Így viszont at kell váltogatni. KB 1 millió Ft ami havonta marad mint el nem költött pénz.
2022. okt. 1. 19:38
7/7 anonim válasza:
Készpénzben hülyeség tartani. Nyiss egy Wise számlát és tedd arra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!