Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrről és környékéről miért...

Győrről és környékéről miért úgy beszélnek sokan mintha ott osztrák bérek és élet színvonal lenne, miért kell másokat evvel be csapni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem tom de kösz az infot
2022. szept. 30. 17:50
 2/11 A kérdező kommentje:
hát inkább ne gyere. én bedőltem az ilyen nagyotmondóknak, de ennyit amennyit keresek szakmunkával az otthon kelet-magyarországon is megkaptam, ellenben itt jóval drágább minden.
2022. szept. 30. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Kik beszélnek róla úgy? És az alapján, mert valakik úgy beszéltek róla, feladtad mindenedet és elköltöztél mondjuk 400 km-re?
2022. szept. 30. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Szóval bemesélte neked valaki, és mindenfél utánajárás nélkül (bérek, költségek) átköltöztél az orszàg másik végébe? Grat!
2022. szept. 30. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Osztrák bér és életszinvonal, hogyha átjársz Ausztriába dolgozni. Igen.
2022. szept. 30. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem átverés.

Győrben lakva és átjárva Ausztriába meg is van a magas fizetés.

2022. szept. 30. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Add meg egy ilyen ember elérhetőséget, megkérdezem tőle majd leírom ide neked.
2022. szept. 30. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Osztrák bértől messze van. Több, mint keleten, de ha itt albérletet kell kivenni, annyival nem több a fizetés, hogy megérje, ha csak nincs munka ott ahonnan jöttél. (Bár mondjuk ha párként jöttök és mind a ketten dolgoztok akkor lehet érdemesebb)

Na meg ha már itt vagy próbálj meg ausztriába ki menni.

2022. okt. 1. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

:D

Jááj de beleestél a vendéglátócsapdába!

Gondolkodj már jóember, ha az Osztrák a Zimmer Frei-ből él szerinted a Győri miből?

Minden határ mellett ez megy szinte...

2022. okt. 4. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
97%

Győrben élek, itt is nőtem fel.

Sajnos nincsenek osztrák bérek, nem tudom hogy kitől halottál ilyeneket de az illető kicsit túlzott.

Egyedül az Audi van, ahol lehet annyit keresni mint az osztrákoknál. Ott is csak bizonyos pozíciókban.

2022. okt. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!