Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szedjük ki a pénzünket állampa...

Szedjük ki a pénzünket állampapírból, amíg lehet?

Figyelt kérdés
Államcsődöt jósolnak már jópáran.

2022. szept. 29. 09:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
14%
En a helyedben kiszednem, nekem minden penzem kriptoban van stakelodik
2022. szept. 29. 14:33
 32/38 anonim ***** válasza:
70%
hol stakelsz? A Celsiusos és ust-s eset után félek már
2022. szept. 29. 14:39
 33/38 anonim ***** válasza:
52%
Krakenen usd-t. A dollar csak nwm omlik meg
2022. szept. 29. 14:40
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy megszorítások vannak, és romokban a gazdaság, még nem jelenti egyből, hogy államcsőd lesz. Elvégre azért vannak (lennének) megszorítások, hogy elkerülhető legyen az államcsőd. Másik dolog, hogy a jelenlegi vezetés ezeket a megszorításokat a saját jóléte érdekében vezette be, nem azért, mert annyira aggódnának a Magyar Államért.
2022. szept. 29. 17:05
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg mondok egy jobbat. Valójában az eddigi rezsicsökkentés, meg ilyen olyan kedvezmények tettek be a gazdasàgnak. A piacnak nem jó, ha belenyulnak mesterségesen. A befektetők is azt szeretik, ha természetesen mozog valaminek az ára, bármennyire is fura. A rezsicsökkentés kivezetése lehet hogy az átlag embernek rosszat tett, valójában a piacnak meg ez lenne a természetes. Az más kérdés, hogy a minimálbérből élő embernek ez nem vigasz.
2022. szept. 30. 15:01
 36/38 A kérdező kommentje:
35, ezt ellehet játszani egy nyugat-európai országban, ahol 1600 euró a minimálbér, meg 1200 euró az átlag nyugdíj, de itt, ahol nyugati árak vannak, és mellé 320 eurós minimálbér, hát... még így is brutális tüntetések lesznek szerintem idén.
2022. szept. 30. 15:34
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké, csak állampapírt nem is a csóro prolik vesznek nagy tételben, hanem a gazdagok, befektetők. Az ő tőkéjük mozgat minden piacot, ők pedig az ilyen gazdasági környezetet kedvelik, ahol a mesterséges árakat kezdik kivezetni es a piac végre szabadon mozoghat. Az árstopokat kellene kivezeti, az még jót tenne szintén.
2022. szept. 30. 15:53
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
37-es én sima melós vagyok, de több millióm van állampapírban meg valutában. Tudom, hogy nem lesz nyugdíjam, de vagyok olyan tudatos, hogy ingatlanba fektessek, amint bebuknak a hitelt felvevők.
2022. szept. 30. 19:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!