Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A felettesem nem hagyta jóvá...

Romananderson kérdése:

A felettesem nem hagyta jóvá a tegnapi távollétem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
3,5 éve dolgozom egy multi cégnél. Tegnap nem jelentem meg a munkahelyemen, mivel édesanyám a korházban van és tegnap kb 6:45 felhívott, hogy nem érzi magát annyíra jól és szeretne, hogy mellette legyek (nemrég balesetett szenvedett és szombaton műtétje volt, sajnos a baleset után még felügyelet alatt van és pszihikailag nincs még annyira jól, emiatt támogatásra szorul). Kb 7:00 emailban értesítettem felettesem, hogy nem fogok tudni munkahelyemen megjelenni családi okokbol és hogy hagyja jóvá távollétem (8:30 kell kezdenem) és a nap felét édesanyámmal töltöttem. Persze a felettesem semmi kép sem jelzett vissza. Ma bent voltam felhívtam, azt mondta, hogy meg szeretne beszélni velem ezt az "ESETET", de mikor bementem az irodájába, elrohant valami értekezletre, így nem sikerült beszélnünk. Ha mégis nem fogja akarni jóváhagyni, mit tudok tenni?

#igazolás #távollét #jöváhagyás
2022. szept. 27. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Volt valami betervezett dolog? tárgyalás, határidő, értekezlet?

Volt valami munka, ami emiatt elmaradt?

Egyébként minden normális helyen kiírnak egy nap évi rendes szabadságot ilyenkor.

2022. szept. 27. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem mondtad az okot, akkor jogos volt a fonok reakcioja.
2022. szept. 28. 05:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, miért nem mondtad el. Eleve hétfőn szóltam volna, hogy édesanyámat baleset érte, sajnos előfordulhat, hogy bármikor szüksége lesz rám, hogyan tudjuk megoldani.
2022. szept. 28. 06:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett utána? "Meg kellett beszélnetek?"
2022. okt. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!