Romananderson kérdése:
A felettesem nem hagyta jóvá a tegnapi távollétem. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
3,5 éve dolgozom egy multi cégnél. Tegnap nem jelentem meg a munkahelyemen, mivel édesanyám a korházban van és tegnap kb 6:45 felhívott, hogy nem érzi magát annyíra jól és szeretne, hogy mellette legyek (nemrég balesetett szenvedett és szombaton műtétje volt, sajnos a baleset után még felügyelet alatt van és pszihikailag nincs még annyira jól, emiatt támogatásra szorul). Kb 7:00 emailban értesítettem felettesem, hogy nem fogok tudni munkahelyemen megjelenni családi okokbol és hogy hagyja jóvá távollétem (8:30 kell kezdenem) és a nap felét édesanyámmal töltöttem. Persze a felettesem semmi kép sem jelzett vissza. Ma bent voltam felhívtam, azt mondta, hogy meg szeretne beszélni velem ezt az "ESETET", de mikor bementem az irodájába, elrohant valami értekezletre, így nem sikerült beszélnünk. Ha mégis nem fogja akarni jóváhagyni, mit tudok tenni?2022. szept. 27. 19:10
1/14 anonim válasza:
Ha nem hagyja jóvá, max lesz egy nap igazolatlan távolléted, egy napra nem kapsz bért, szünetel a biztosításod és gy napra befizeted az eü szolg járulékot (szünetelésnél nincs 45 nap e szolg jogosultság).
Plusz ha nem hagyja jóvá, akkor egy tetű.
2/14 anonim válasza:
írd be jelenlétibe, h bent voltál :D
3/14 anonim válasza:
Miért szünetelne a biztosítas? A masik en ilyennek akkor sem dolgoznek ha, szaraz kenyeren kéne élnem. Légy tökös mondd meg neki hogy menjen a...
4/14 anonim válasza:
Remélem nem fostal be tőle. Abban a pillanatban írnám a felmondasom egyébként ha elkezdene egy ilyen szituban szemetkedni.
5/14 anonim válasza:
Megvárod, hogy mit mond erre.
De amúgy lehet gyökér
6/14 anonim válasza:
3, mert akár igazolt, akar nem igazolt, nem fizetett napja van, szünetel, ugyanis arra a napra nincs járulékfizetés bér híján.
8/14 anonim válasza:
és? ki nem sz@rja le azt az 1 napot.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat srácok. Az az igazság, hogy ő nem tudja a hátteret anyukámmal kapcsolatban. Viszont meg sem érdeklödött a hiányzásomnak az okárol, meg gondolom annyira nem is érdekli. Mindegy, megprobálok még beszélni vele és elmesélni a szitut. Ha akkor sem hagyja jová, akkor igazolatlan lesz. Végül is nem a világ vége, valamint emiatt remélem nem fognak kirugni. Habár a munkavégzésemmel kapcsoltban nincs gond. Nekem is vannak beosztottjaim és én biztos nem rugnám ki az embert emiatt. De lehet hogy én túl jöszívű vagyok és mindent megbocsájtok.
2022. szept. 27. 20:40
10/14 anonim válasza:
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Azért van embersegesseg is! Te vagy betojva hogy ugye nem rúgnak ki? Alapból nem dolgoznek egy olyan cégnél ahol elmeselve egy ilyen esetet nem igazolnak v még nekik áll feljebb! Miért kell lemenni kutyaba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!