Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdaságinformatikusként az...

Gazdaságinformatikusként az ember az állami szerveknél pl rendőrségnél milyen szerepben tud dolgozni?

Figyelt kérdés

Milyen feladatai lennének? Mennyit kersne? Milyen egyéb juttatások, feladatok lennének elérhetőek?

tudom hogy ilyen szakképzéssel "nem érdemes" ilyen helyen dolgozni, de kíváncsi vagyok.

2022. szept. 25. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nezd meg a kozalkalmazotti bertablat, aztan eldontod, hogy tovabbra is egy eletcel allami szerveknel dolgozni. 😂
2022. szept. 25. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi értelme, hogy nézegessük, hogy 180 vagy 240 nettót keresnél ilyen munkakörben állami szervnél, ha a versenyszférában a kezdőfizu is ennek legalább a duplája.
2022. szept. 25. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ergo nem akarsz dolgozni, hozzaadott erteket teremteni.. ezert valasztod a kozszferat ahol tenyleges munkavegzes nem tortenik, csak "tevekenykednek" az emberek alamizsnaert. annyit is er.
2022. szept. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!