Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyíregyházára költöztem. 6...

Nyíregyházára költöztem. 6 évig dolgoztam állami cégnél irodán. Érettségivel rendelkezem. Hova küldhetném be az önéletrajzom, még ha nincs is meghirdetett pozició? Gondolok itt állami vagy multi cégekre. És csak Nyíregyházán.

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Lego?
2022. aug. 9. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Végzettség függő hogy mit tudsz kezdeni magaddal... #1 Nyíregyházán nem csak a Lego van... ott a Continental, Marso, Békás Kft., stb. stb. nagy cégek.

Amúgy hasonló cipőben járok én is, én most akarok váltani, mert ebből a f*sból elegem lett.

De Nyíregyházán a látszat ellenére nem olyan egyszerű az elhelyezkedés.

2022. aug. 10. 08:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Meg hozzátenném, hogy 26 éves nő vagyok, és egyelőre szeretnék az irodai munka világában maradni.. :/

A héten volt is két interjúm, de szívesen keresgélnék még.

2022. aug. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!