Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állami szférából kilépni?

Állami szférából kilépni?

Figyelt kérdés

De hogyan? Diploma nélkül ti hova mennétek, vagy hova mentetek ha van itt olyan aki kilépett, váltott?

Igazából vannak jó "szakmunkás" (ez manapság szitokszó?) végzettségeim csak tapasztalatom nincs bennük, az egyikben meg annyira meghaladta a kor az akkori képzés által nyújtott "tudást" (pfff... amire ott megtanítottak, nulla), hogy szerintem nehezen - vagy legalábbis sok időráfordítással, ami meg nincs - tudnék felzárkózni.

Nagyon ki akarok innen lépni, de nyilván azért van elvárása magával szemben az embernek, gyárba miért mennék át robotolni három műszakban, kevesebb pénzért?

Nem a fizikai jellegű munkával van bajom, hanem a 3 műszakkal, vagy 12 órázással, vagy azzal hogy éjjelre kell menni (egyik szakmám), meg az ehhez képest gyatra fizetéssel.

Régi MM szlogen "mert hülye azért nem vagyok".

2022. szept. 7. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltál eddig? Mi érdekel? Hány éves vagy?
2022. szept. 7. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mi a konkrét végzettséged, mihez értesz? 20 éves vagy avagy 60?
2022. szept. 7. 10:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Végzettségeket nem szeretek kiírni mert akkor a személyem felismerhetővé válna. Privátban sem, mert lehet pont olyan kérdi aki felismerne. Rigolya, de nem játszom el.

30+ éves vagyok. Legyen elég annyi, hogy IT terület + gyártás, termelés a végzettségek.

De ahogy látom, a lényeg hogy diploma nélkül esélytelen az értelmes munkahely, ha ugyan tudogatok angolul, de nem az általánosságban megkövetelt szinten. Szöveget megértem még ha kicsit gondolkodni is kell rajta, írni is talán tudok de beszélni nem és nem is szeretek mások előtt angolul. Akkor ha az illető külföldi, akkor igen.

2022. szept. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!