Meglehet élni heti 20 órás szabadúszó munkával?
Kaptam egy állásajánlatot linkedinen magyar online szabadúszó adatelemzőnek. 20 óra/hét a munkaidő, rugalmas beosztású munka.
Ahogy olvastam nagyrészt kutatást és értékelési feladatok webes környezetben, információk relevanciájának és pontosságának meghatározása. A munkát feladatonként fizetik, 7 euró/feladat. Viszont nincs arról információ, hogy mennyi feladat lenne.
Soha nem hallottam még erről a "betegségről" minden esetre nagyon érdekes.
Nem. A történelemnek nem az a célja, hogy majd te kevesebbet dolgozol mert mi már szofisztikáltabbak vagyunk mint 500 éve hanem az, hogy megismerjük milyenek voltak a gyökereink, az őseink. Milyen megpróbáltatásokat álltak ki, milyen körülmények között éltek, mikor találták fel azokat a dolgokat amik számunkra igen hasznosnak bizonyultak.
Lehet 4 órát is dolgozni csak kevesebb fizetésért. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy majd 4 óra munkáért egy 8 órás bért fogsz kapni? Minnél többet dolgozol, minnél jobb vagy valamiben, minnél nagyobb a tudásod annál több pénzt fogsz keresni. Te mindig csak a tudásodat fogod eladni. Ha jól beszéled a nyelveket akkor azt adod el, ha jól tudsz festeni akkor azt, ha weblapot designolsz akkor azt. Jelen esetünkben te az idődet adod el a pénzedért. Valamit valamiért.
Nem kötelező 8 órát dolgozni, rengetegen dolgoznak részmunkaidőben.
De ha azt mondanám, hogy van egy varázspálcám, és holnaptól csak 4 órát kell dolgoznod, akkor holnapután a 4 is sok lenne. Nem valóságtagadó vagy, hanem csak egy hisztis pitsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!