Meglehet élni heti 20 órás szabadúszó munkával?
Kaptam egy állásajánlatot linkedinen magyar online szabadúszó adatelemzőnek. 20 óra/hét a munkaidő, rugalmas beosztású munka.
Ahogy olvastam nagyrészt kutatást és értékelési feladatok webes környezetben, információk relevanciájának és pontosságának meghatározása. A munkát feladatonként fizetik, 7 euró/feladat. Viszont nincs arról információ, hogy mennyi feladat lenne.
Nem olyan könnyű az. Sok a csaj, sok a szép nő. Komoly marketinget kell tolni, mert noname julcsa elveszik a több 100 e nő között. De magamutogatás még mindig csak magamutogatás.. Nem aktus és relatíve biztonságos is. Arc nélkül kb senki nem fog felismerni, aki netán mégis, az is titkolja a felesége előtt, hogy ilyen oldalakat látogat.
Mondjuk ők nem órabérben dolgoznak.
Nem a munkaidődet kellene felezni, hanem a testtömegedet.
Voltam én is 120kg, egy szabadnapot cipőkötés is megterhelő volt. Most 60 kilósan heti 70 órát dolgozom hivatalosan, ebből kb 45 nettó munka, és mellette levelezőn egyetemre járok. Szóval látogasd meg a fogyókúra topikot. Bár ingyenebéd ott sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!