Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meglehet élni heti 20 órás...

Meglehet élni heti 20 órás szabadúszó munkával?

Figyelt kérdés

Kaptam egy állásajánlatot linkedinen magyar online szabadúszó adatelemzőnek. 20 óra/hét a munkaidő, rugalmas beosztású munka.

Ahogy olvastam nagyrészt kutatást és értékelési feladatok webes környezetben, információk relevanciájának és pontosságának meghatározása. A munkát feladatonként fizetik, 7 euró/feladat. Viszont nincs arról információ, hogy mennyi feladat lenne.

2022. szept. 21. 18:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy lusta vagy és nincs akaraterőd. Azért vagy több, mint egy mázsa, és azért nem vagy képes 40 órában dolgozni. Ezen csak te tudnál változtatni, és jobb életed lehetne.
2022. szept. 21. 19:36
 12/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem olyan könnyű az. Sok a csaj, sok a szép nő. Komoly marketinget kell tolni, mert noname julcsa elveszik a több 100 e nő között. De magamutogatás még mindig csak magamutogatás.. Nem aktus és relatíve biztonságos is. Arc nélkül kb senki nem fog felismerni, aki netán mégis, az is titkolja a felesége előtt, hogy ilyen oldalakat látogat.

Mondjuk ők nem órabérben dolgoznak.

2022. szept. 21. 19:39
 13/32 A kérdező kommentje:
40 óra nem egy normális dolog 11-es. Embertelen dolog.
2022. szept. 21. 19:50
 14/32 anonim ***** válasza:
6%
Ezzel csak áltatod magadat 13-as. Az ember tized annyit nem dolgozik manapság, mint akkor, amikor még a kenyérhez való búzát is magadnak kellett előállítanod. Hazamész, felkapcsolod a lámpát, megrendeled vagy kiveszed a hűtőből a kaját, befekszel a kényelmes ágyadba. Nagyon hozzá szoktunk a jóhoz, ezért tűnik neked a heti 40 óra embertelennek.
2022. szept. 21. 19:57
 15/32 A kérdező kommentje:
És akkor mi a megoldás? Alkalmazkodás a kötelező 40 órához vagy halál? Nincs alternatíva? Lottó nyerés bazi nagy szerencse, Twitch vagy Youtubehoz a személyiségem egyszerűen unalmas és 10 éve csinálom, 10 éve nem néznek.
2022. szept. 21. 20:01
 16/32 anonim ***** válasza:
69%
Ezzel a mentalitással nagy szerencséd van, hogy nem 200 évvel korábban születtél, mert ha heti 40 órát sem vagy képest dolgozni, akkor számodra a halál lett volna akkor, igen.
2022. szept. 21. 20:03
 17/32 anonim ***** válasza:
60%
óriáscsecsemő
2022. szept. 21. 20:05
 18/32 A kérdező kommentje:
Hát kb. most is az az egyetlen kiút úgy érzem. Ugyan is nem vagyok hajlandó 40 órát dolgozni. De 30-at sem. Nem, nem, soha!
2022. szept. 21. 20:05
 19/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem a munkaidődet kellene felezni, hanem a testtömegedet.

Voltam én is 120kg, egy szabadnapot cipőkötés is megterhelő volt. Most 60 kilósan heti 70 órát dolgozom hivatalosan, ebből kb 45 nettó munka, és mellette levelezőn egyetemre járok. Szóval látogasd meg a fogyókúra topikot. Bár ingyenebéd ott sincs.

2022. szept. 21. 20:10
 20/32 anonim ***** válasza:
55%
Akkor nem dolgozol, majd eléldegélsz segélyekből, és nem érsz el semmit az életben, nem jutsz el sehová, ahová szeretnél, nem lesz semmid. Jó kilátások. Kapd össze magad!
2022. szept. 21. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!