Hogyan lehetek online szabadúszó, freelancer? Hogyan kezdjek hozzá?
Kérdező, ez sajnos semmire nem lesz elég.
Az összes semmihez sem értő semmire kellő ilyen betanított szellemi távmunkát keres, de ilyenek csak a mesében léteznek. Vagy nagyon csókosnak kell lenni hozzá valahol hogy ilyenre beintézzenek.
3
Vállalkozói micsodát?
4
De nem értem mi tudás kellene ezekhez. Kitartásom van, időm is, és azt olvastam, hogy sok cég nem szeret állandó munkásokat alkalmazni pl szövegírót vagy leiratkészítőt, inkább csak egy-egy munkára keresnek ilyeneket. Akkor, nem értem mi a baj.
7
Szerintem inkább neked kellene visszavenned és nem ítélkezni látatlanban. Egyébként, tegyük fel hogy szerzek pl egy alapfokú diplomát mondjuk bölcsész-karon, mert most oda járok. Mivel leszek több ha lesz egy ilyen diplomám? Miért fognak jobban alkalmazni? Ugyanennyit fogok tudni akkoris, mert amit ott tanulunk arra aligha lesz szükségem pl egy gépelős munkában. Vagy mégis?
Munkahelyemnek kellett egy pár tízezer karakternyi tematikus szöveg.
Olyan embert fogadtak fel hogy írja meg, akinek témába vágó foglalkozása van fő állásba. Csak mellékesbe megíratták vele ezt. Te milyen szaktémának vagy a szakértője, amiről tudnál szöveget írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!