Hogyan lehetek online szabadúszó, freelancer? Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen tapasztalatom, se nyelvtudásom, csak egy középfokú végzettségem.2021. nov. 23. 17:46
11/32 A kérdező kommentje:
Na, ebben már van valami. Ha lediplomázok, akkor annak a témának leszek a szakértője. De alapjában véve nem arra gondolok, hogy egy adott témáról. Hanem pl ideadnak egy szöveget hogy korrektúrázzam, tördeljem, vagy adnak hangfelvételeket, amiket szó szerint le kell gépelni. Nem egyet, hanem folyamatosan, ahogy jön. Tudom nem állandó munka, de én ilyenekről olvastam hogy létezik, ezekre gondoltam. Nyilván előny, ha valamilyen témában otthon vagyok, ezt értem.
2021. nov. 23. 20:51
12/32 anonim válasza:
"Tudom nem állandó munka, de én ilyenekről olvastam hogy létezik, ezekre gondoltam."
Igen, általában ismeretségi alapon működik.
14/32 anonim válasza:
#13 ezt a cikket nagyjából ott hagytam abba, ahol külön foglalkozásként említi a szabadúszót, miközben az utána felsoroltak is mind szabadúszóként végezhetők... kb. mintha azt írná, hogy "lehetsz irodista, titkárnő vagy alkalmazott" :D
15/32 A kérdező kommentje:
Jó, csak azért linkeltem, hogy én ezekre gondoltam kezdésnek, aztán később még fejlődhetek, gondoltam én.
2021. nov. 23. 21:27
16/32 anonim válasza:
Mi az hogy alapfokú diploma? Nyilván nem várjuk el hogy középszerű tudással ezekhez érts.
17/32 A kérdező kommentje:
Az egyetemeken háromféle képzés van: alapképzés, mesterképzés és osztatlan képzés. Az alapképzés végén adják az alapfokú végzettséget igazoló diplomát.
Mi az, hogy középfokú végzettséggel nem várjátok el hogy ezekhez értsek? Mihez, a gépeléshez meg a hanganyagok leírásához? Na ne már!
2021. nov. 23. 22:13
18/32 anonim válasza:
Na ha tudsz tördelni, azzal már lehetne valamit kezdeni. Milyen programban tudsz tördelni?
19/32 A kérdező kommentje:
Jegyzettömb, Wordpad, MS Word, Libre Office Writer, bármilyen. De nem értem miért csak ezzel kezdhetek valamit?
2021. nov. 23. 22:18
20/32 anonim válasza:
felsőfokú végzettség, alapképzésen szerzett diploma. de tényleg nem elvárás ez a szintedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!