Szellemi munka van alulfizetve vagy fizikai túlfizetve?
20: "A fizikai munkara valo kepessegnek semmi koze az ertelmiseghez."
Csak hiszed, de nyilván ezt tanították az egyetemen.
#22 folytatás
Itt amúgy azon a néhány hiányszakmán kívül mindenki alul van fizetve,legalábbis az életszínvonal a béka segge alatt van általánosságban
Hallottam, eloszor azt is hittem, hogy IT-t akartal irni, de aztan lattam, hogy a 24-re valaszolsz, tehat fizikai munkarol van szo.
Mit irtal el?
Aki arra szavazott, hogy a fizikai munka túlfizetve van, az még életében nem dolgozott kemény fizikai munkán hosszabb távon!
Szerintem mindenki alul van fizetve és egy xarpucoló ugyanúgy megérdemelné, hogy ne csak vegetáljon, hanem rendesen éljen, mint egy tanár megérdemelné, hogy ne csak vegetáljon, hanem éljen!
Mert az, hogy a magyarok többsége fizutól fizuig él és a rezsi, meg az ócska kaja, esetleg albi fizetése után semmi megtakarítása nem maradhat a kevés fizetéséből (kultúra, szórakozás etc. a fasorban sincs!!) miközben a honatyák dőzsölnek az elnyomottak adóiból és lenyúzott bőréből, nos az felettébb nem igazságos!
Értem én, hogy a programozó millákat keres - megérdemli!
De a politikusok pl. semmi hasznosat nem csinálnak, ami megindokolná az irdatlan nagy jövedelmüket.
És mindkettőjük után a fizikai munkás takarítja fel a mocskot, aki épphogy csak annyit keres, hogy ne haljon éhen és még is ő van lenézve.
Csak ezt nem tudom, hogy mi lenne a világgal, ha csupa programozóból és politikusból állna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!