Havi szinten melyik kategóriába tartozik a fizetésetek nettóban? Prémiummal, juttatásokkal, cafeteriával együtt.(Szavazás)
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 21:31
31/35 anonim válasza:
Persze, az nem bérlap volt, hanem egy táblázat a bérlapokról. Túl sok személyes adat van a bérlapomon, nem fogom azt órákig szerkesztgetni, hogy kitakarjak mindent. Meg a fizetésem kéthetente kapom, a részvények meg teljesen máshol vannak, azért van több értelme a listás screenshotnak.
32/35 anonim válasza:
persze órákig kell kitakarni a személyes adatokat, hahaaaa
33/35 anonim válasza:
Költői túlzás volt, de gondolom ez errefelé nem szokás. Őszintén, pár perces szerkesztést is feleslegesnek éreztem. Mondom, nem kell elhinni. Az én zsebem továbbra is boldog amíg itt ti hihetetlenkedtek. 🤷🏻♀️
34/35 anonim válasza:
a zsebed lehet boldog csak te nem vagy az :D
35/35 anonim válasza:
Akár kamuzik 33-as akár nem, egyáltalán nem elérhetetlen az a pénz amit ide behivatkozott. Nekem is vannak ismerőseim, akik innen Magyarországról dolgoznak külföldi cégeknek, akár nyugatra, akár keletre. Bőven 1,5-2 milliótól indul a fizetésük, sokszor szintén nagy év végi bónusszal vagy részvény csomaggal.
Viszont az ilyen embereknek az aránya a teljes dolgozói populációhoz képest nagyon alacsony. Legtöbbjük olyan ember, aki rengeteg energiát ölt az oktatásába, munkahelyi fejlődésébe, kiválóan beszélnek több nyelvet, van külföldi országismeretük stb. Sokuk eleve külföldön, Londonban vagy USA-ban végzett egyetemen és onnan jött vissza. Ez azért az emberek többségének csak álom marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!