Nekem 900 a nettom, de ugyanugy elek, mint mikor 300 volt, csak jobb kocsim van, nem alberletben elek, tobb megy befektetesbe es minosegibb eteleket eszek, kb. ennyi valtozott. Az utazgatast egy ido utan megunja az ember es megelegszik evi nehannyal, a fitness terem meg napi masfel ora hetente 4x.
2022. szept. 16. 20:21
12/35 anonim válasza:
11, tényleg ugyan olyan életed van, mint előtte :D
Anyám, és ilyen marhák keresnek állítólag 900k-t
2022. szept. 23. 12:49
13/35 anonim válasza:
#12 igen, ugyanolyan. Nem utazok hetente kulfoldre, nem a jachtomon toltom a napomat kokaint szippantva krvak seggerol, nem Lolovel golfozok hetvegente. Ugyanaz a foglalkozasom, ugyanazok a barataim, ugyanabban a varosban elek, ugyanugy Auchanban vasarolok, ugyanaz a hobbim stb.
Gyakorlatilag az anyagi helyzetemen kivul semmi nem valtozott.
2022. szept. 23. 13:15
14/35 anonim válasza:
13as akkor nem is éri meg sokat keresni, mert úgyis ugyanolyan életünk lesz? A jobb autó nem annyira nagy motiváció, a mostani is jól szuperál.
2022. szept. 23. 13:43
15/35 anonim válasza:
#14 Mindenki masra kolti a penzet, honnan tudjam, hogy neked mi eri meg? Nekem megeri, mert szeretem az anyagi biztonsagot, szeretek befektetni, szeretem, hogy ha szuksegem van valamire megvehetem gondolkodas nelkul, nem kell hitelhez nyulnom, tudom tamogatni a szuleimet anyagilag, nem zavar az inflacio, nem izgulok, hogy be tudom-e fizetni a szamlakat az uj rezsi arakkal stb.
2022. szept. 23. 13:52
16/35 anonim válasza:
tehát jóval jobban élsz, ergo nem ugyan olyan az életed. Vagy nagyon álszent vagy, vagy ostoba troll
2022. szept. 23. 14:34
17/35 anonim válasza:
#16 semmivel sem ereztem rosszabbul magam akkor sem, mikor kevesebbet kerestem. Sot, akkor meg motivaltabb voltam es sokkal nagyobb orom volt elore lepni penzugyileg.
2022. szept. 23. 14:39
18/35 anonim válasza:
Bérminimum
Még jó, hogy a cég is az enyém
2022. okt. 1. 08:49
19/35 anonim válasza:
1.000.000/nap
Üdv. Orbán
2022. dec. 6. 16:01
20/35 anonim válasza:
Havi 1 millió felett keresek, de ne higgyétek hogy manapság ilyen ingatlan és élelmiszerárak mellett annyira megváltoztatja az életszínvonalat ahhoz képest mint amikor mondjuk 500 ezret kerestem. Egyszerűen nem elég semmire 1,5 millió ft, ezért inkább nagyon kis lábon élek és minden maradékot megtakarítok. Nem csinálok semmit és nem járok el sehova, és talán lesz belőle egyszer valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!