Pályakezdőként hol lehetne 300 nettót megkeresni?
Nekem bruttó 350-nél többet sehol sem akartak adni. Ez nettó 232 ezer ft.
De máshol meg is mondták, hogy azért nem vettek fel, mert túl magas a bérigényem. Bruttó 350 ezret írtam be bérigénynek, de szerintük ez magas

Elvégzel egy köműves vagy ács képzést. Szerzel gyakorlatot. Leköltözöl Sopronba. Ingazol asztriaba és megkaphatod a 2 ezer euró környéki fizudat
. Ami ilyen árfolyammal több mint 800 ezer. Ha vissza osztod a 13 és 14 havi fizudat akkor meg van a havi egy Misi. Így lehetséges , tessék :D

Itt a másik kérdése
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Én szerintem már legalább 3-4 kérdését olvastam. Az sosem derült ki, hogy miért diplomázott közigazgatás-szervező szakon, ha ennyire szidja a közigazgatást. Szülői nyomásra ment egyetemre, és ide volt elég a pontja? Ezt már nem fogjuk megtudni.
A kedvencem a szarlapátolós kérdése, hogy azért 300 ezret is fizetnének, és milyen jó lehetőség.
Meg mindig ragaszkodott ahhoz az álláspontjához, hogy versenyszférába fel sem fogják venni. Most felvették, de minimum nettó 600 ezret akar keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!