Pályakezdőként hol lehetne 300 nettót megkeresni?
Figyelt kérdés
Nekem bruttó 350-nél többet sehol sem akartak adni. Ez nettó 232 ezer ft.
De máshol meg is mondták, hogy azért nem vettek fel, mert túl magas a bérigényem. Bruttó 350 ezret írtam be bérigénynek, de szerintük ez magas
2022. szept. 4. 12:37
21/40 A kérdező kommentje:
Azért arra is gondolni kell, hogy mennyi pénzből lehet családot alapítani meg gyereket vállalni. Vagy egyáltalán egy autót fenntartani.
2022. szept. 6. 16:10
22/40 anonim válasza:
Én megírtam, nézd meg a MOL-t. Megnézted? Ha nem akkor nem kell sírni.
23/40 anonim válasza:
#22: Szerintem a kérdező csak panaszkodni van itt, mert ahogy írtam, már csomó építő jellegű hozzászólást kapott, de nem vesz róluk tudomást.
24/40 A kérdező kommentje:
A MOL is csak egy szaros kis állami cég, nem fizet annyit, mint egy multi
2022. szept. 6. 18:58
25/40 A kérdező kommentje:
Ami magyar, az csak szar lehet. Főleg, ha állami
2022. szept. 6. 19:01
26/40 anonim válasza:
Ha neked semmi nem jó, miért nem valami csúcsszuper szakot végeztél, amivel sok pénzt lehet keresni?
És nem te vagy az, aki el akart végezni közigazgatás-szervezőként egy közgazdász szakot? Ha igen, akkor azzal a tervvel mi a helyzet?
27/40 anonim válasza:
Nem mellesleg szerintem egy "szaros kis állami cég" is jobb, mint a szarlapátolás 🙄.
28/40 anonim válasza:
Úristen inkább menjel inkább sárvárra cnc-zni, ott legalább nem állandó éjszakás vagy
29/40 A kérdező kommentje:
A közgáz Msc folyamatban van, de levelezőre járok, szóval addig is kell munka
2022. szept. 8. 22:25
30/40 anonim válasza:
Na, az jó 🙂. Az már fél siker. Gratulálok. Gondoltam, hogy levelezőre jársz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!