Pontosan mit jelent a "bizonyítványok másolata" egy álláshirdetésben?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, most keresek először állást. A legtöbb álláshirdetésben, amit néztem, egyszerűen annyi szerepel a benyújtandó dokumentumoknál, hogy "bizonyítványok másolata". Ez pontosan mit takar?
Mesterdiplomát igénylő állásokról van szó, tehát annak a másolatát nyilván be kell küldeni. De kell pl. az alapképzéses oklevél másolata? Vagy az érettségi bizonyítványé? Feltételezem, hogy a középiskolai bizonyítvány azért nem kell, de őszintén szólva már teljesen elbizonytalanodtam. Nyelvvizsgák másolata esetleg?
2022. aug. 29. 15:06
11/14 anonim válasza:
Kormányablakban kell megigényelni, vagy saját ügyfélkapuban is lehet online? Mi a költsége egynek?
12/14 anonim válasza:
11-es
Egy evben háromszor lehet erkolcsit igényelni dijtalanul, es ugyfelkapunk keresztul meg tudod. Bekuldod a kerelmet, jon a postas az erkolcsikkel. Ugyfelkapunk belul megtalalod, vagy leirjam, hogy hogyan tudsz odatalalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!