Az erkölcsi bizonyítványt kötelező kiváltani ha egy álláshirdetésnél kérik vagy ráér ha esetleg felvesznek?
Komolyabb helyen nem kérnek a jelentkezéshez erkölcsi bizonyítványt. Ugyanis az ember 10-20 helyre simán jelentkezik egyszerre, és nem túl életszerű, hogy annyi példányban kikéri az erkölcsit, és postázza mindenkinek (főleg, hogy a jelentkezések manapság nem postán történnek).
De ezzel az erővel elvárhatnák azt is, hogy a diplomámat is küldjem be, de eredetiben, vagy minimum hiteles másolatként, mert másképp nem jó. Hiszen, sok helyen diploma a feltétel, kerek perec le van írva.
Szóval ennyit a "komolyabb" helyről, ami inkább csak a hatalmas arc kifejezése. További jó szórást!
ezzel az erővel elvárhatnák azt is, hogy a diplomámat is küldjem be, de eredetiben, vagy minimum hiteles másolatként, mert másképp nem jó.
És bizony elő is fordul...
Benyújtandó iratok, igazolások:
fényképes önéletrajz,
végzettséget és szakképzettséget, az idegen nyelvtudást tanúsító okiratok hiteles másolata,
három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,
nyilatkozat, hogy a bíráló fórumok a pályázati anyagot megismerhetik.
A pályázatok formai követelményei:
A pályázatokat elektronikusan lehetőleg egy dokumentumba szerkesztve (doc és pdf formátumban) kell a
megadott határidőn belül a megadott címre megküldeni (megengedett méret legfeljebb 20 MB). A pályázat
nyomtatott változatát egy példányban kell a megadott határidőn belül a megadott címre megküldeni.
Én ebből azért estem ki, mert két nappal lejárat előtt olvastam, és nem fogadták el a nem hiteles másolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!