Ha azt írják az álláshirdetésben, hogy eddigi iskolai bizonyítványok fénymásolatát is kérik, azt máshogy nem lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Az állásra ma éjfélig lehet jelentkezni, én meg csak most találtam rá az állásra. Már nem tudok hol fénymásolni meg szkennelni. Az milyen lenne ha lefényképezném a bizonyítványokat közelről és azt küldeném el? Az úgy gáz?2012. jan. 25. 19:59
1/5 Katoonene válasza:
Lehet én vagyok szkeptikus, de én el se küldeném a bizonyítványok fénymásolatát. Minek? Manapság nem elég egy önéletrajz elküldése, amiben benne van, milyen végzettséged van? Ha pedig felkeltetted az érdeklődésüket, akkora persze, legyen meg minden szükséges fénymásolat. De a magam részéről nem küldözgetnék el száz helyekre ilyen dokumentumokat, fénymásolva se..
2/5 anonim válasza:
Jó minőségű fényképezővel lehet. Aztán Photoshoppal kicsit javítani kell a fényerőn, kontraszton, és kb ugyanolyan lesz, mint a szkennelt.
3/5 anonim válasza:
Én sem küldenék el ilyeneket, nem is teszem. Ha érdeklődnek irántad, akkor személyes megjelenéskor elkérik, hogy megnézzék. Ennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig én is így voltam ezzel, hogy nem szívesen küldözgettem ilyeneket. Csak most olyan állás ez ami hozzám illő lenne, és jó lenne ha összejönne, ezért gondoltam hogy megérné ha elküldeném, nehogy emiatt ne jöjjön össze. Bár én sem értem hogy miért nem csak azután kérik el esetleg ha már a sok közül kiválasztanak valakit aki alkalmas lehet szerintük.
2012. jan. 26. 10:53
5/5 Katoonene válasza:
Mi lenne a munkakör?
Egyébként továbbra is kitartok amellett, hogy bizonyítványaim, nyelvvizsgáim részletes adatai ne kerüljenek át más ember e-mail címére, önéletrajz, és ennyi. Ha a cég azt feltételezi, hogy azért nem küldöd, mert csaló vagy, csak gratulálni tudok nekik. (ha majd 30 emberből 3-mat odahívnak, talán meg tudja nézni, igazi-e, vagy utánanéz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!