Még mindig igaz, hogy 40 év felett nem vesznek fel sehova?
Az kéne, de nincs. Most újítottunk fel. Az összes szaki, akit fel tudtam hajtani 60 éves volt. Elég lassan haladtak, de végül megcsinálták szépen. A szomszéd meg átjött, és itt morgott, hogy ő már rég kivágta volna a helyemben. Ja, aha, aztán én fejezem be, vagy mi? Nem állnak sorba a fizikai munkáért az emberek.
De ez most egy kicsit off, én irodában dolgozom pénzügyesként, erre lennék kíváncsi, hogy van-e esélyem váltani.
"Fiatal titánok kellenek oda"
Ja, a fiatalok pont arról híresek, hogy betanított, illetve fizikai melót akarnak végezni. Ja, pont nem. Ilyen melókra fogják lasszóval az embereket, dehogy nézik az életkorodat, örülnek, ha találnak.
Ezt egy 45 éves mondja, aki melót keresett és talált, ja és nem alja munkát.
Köszi a biztatást!
Most kinéztem magamnak egy munkát, ahol minimum 7 év tapasztalatot kérnek, hát gondolom, hogy nem 20 éves emberre gondoltak ezek után.
Persze tudom, hogy egy pályázat még semmi, és elég kicsi az esélye, hogy rögtön az elsőre fel is vegyenek, de ez úgy megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!