Hogy oldjátok meg az állásinterjúkat, ha aktívan munkát kerestek? Nem fogy el nagyon hamar a maradék szabadság?
#9: Én legutóbb 5 helyre interjúztam, 3 helyre fel is vettek volna, választottam közülük. Nem szórom őrült módjára az önéletrajzot, csak oda adom be, ami tényleg érdekel és megvan hozzá a tapasztalatom is.
Jobbára be se kell küldenem az önéletrajzot, mert heti szinten keresnek meg LinkedIn-en.
11-es, tudod az emberek 80%-a átlagember, nem mérnök és orvos és IT-s, hogy ha 5 helyre jelentkezik, mindre behívják.
De én nem is tudom eldönteni, hogy miközben itt játsszátok az agyatokat, tényleg ennyire buborékban éltek, hogy ne tudjátok, egy középfokú végzettségű embernek tényleg simán el kell küldenie 20-30 helyre az önéletrajzát, mire kap munkát, pláne vidéken vagy csak előadjátok ezt az álszent rácsodálkozást?
Ha valaki gyorsan akar váltani, akkor sok életrajzot be kell küldeni.
A 20 még nem is sok. Egyáltalán olyan helyekre adtad be, ahol tényleg hirdettek, vagy csak random? Mert ha az ember beadja cégekhez, hogy hátha keresnek embert, általában a kukában landol az önéletrajza.
Ahol hirdetnek, az sem tuti, mert lehet, hogy már rég be van töltve, csak még nem vették le a hirdetést.
Ha valaki csak váltani szeretne egy jobbra, akkor lehet, hogy nem küld szét ennyi önéletrajzot, valóban.
Egyébként az csak duma, hogy nincs ember. Ember van, csak nem akarják megfizetni. Szóval ha valaki odamegy, és azt mondja, hogy oké, 1 millióért megcsinálom, ő meg csak minimálbért akar adni, akkor nem lesz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!