Hogyan/mikor lehet rákérdezni ezekre az állásinterjún (részletek lenn)?
Figyelt kérdés
Eddig mindig közalkalmazott voltam,ahol egyértelmű volt,hogy van fizetett szabadság,nem kell dolgozni ünnepapokon,nem rugnak ki,ha beteg merek lenni,és a 8 óra az tényleg 8.Most megyek állásitnerjúra egy versenyszférába(magyar nagyobb kft) ,és arra lennék kiváncsi,hogyan lehet rákérdezni ezekre,meg arra,hogy rendesen bejelentenének-e(ami közalkalmazottként szintén egyértelmű)?Váltani szeretnék,mert a közalkalmazotti fizum diplománsként is nagyon kevés,de nem szeretnék rossz cserét csinálni,mert sok rémhírt hallok a magyar KKVk-ről...2015. máj. 2. 09:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem ilyet ne kérdezz...
Hülyének fognak nézni! :-)
2/5 anonim válasza:
Hát ilyen nyíltan ezekre nem lehet rákérdezni, de pl. Hogy néz ki önöknél egy munkanap? Milyen a munkaidő? Aztán megkérdezheted, hogy amire jelentkeztél új pozició vagy megüresedő, ha megüresedő miért... Gyakran cserélődnek e az emberek a cégnél? Ezek jutottak most eszembe.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze nem derült ki...De nekem gyanus a dolog mert én bruttó bérigényt mondtam a pasas meg közölte,hogy őt az nem érdekli azt mondjam mennyit szeretnék kapni a kezembe.Ti mégis mire gondolnátok ezek utánn?
2015. máj. 5. 21:18
4/5 anonim válasza:
Akkor, amikor felteszik a kérdést, hogy miért is szeretnél váltani. Na, oda sződd bele ezeket, csak NE a fenti formátumban.
És igen, döntened kell a biztos hígfos és bizonytalanabb, nagyobb kifizetés között. Ne feledd, hogy itt is érvényes az általánosan igaz kockázat-hozam összefüggés (hacsak nincsenek rokonaid, hogy te lehessél a Vitézy Dávidka).
5/5 A kérdező kommentje:
Annyival nem lenne,hú de nagyobb.20 ezer forinttal ajánlottak többet...
2015. máj. 5. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!