Incelek mennyi a havi nettó fizetésetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 11:49
1/16 anonim válasza:
Nekem 400 ezer ft a nyugdíjam,németben voltam villanyszerelő.Józsi bácsi 64F
3/16 anonim válasza:
700-750 000 körül túlóráktól függően.
6/16 anonim válasza:
Hármas és négyes ti mit dolgoztok?
7/16 anonim válasza:
Szerintem a kérdező valami olyasmire vár megerősítést itt hogy a szegény csóró inceleknek azért nem jut senki mert a nőket a pénzes férfiak viszik el. Valójában jó fizetéssel is lehet incelnek lenni ha a szociális készségek alulfejlettek, erre én vagyok az élő bizonyíték. Még csak nem is a kinézet számít mert azzal sincs gond hanem az a probléma hogy nem érzem hogy hogyan kellene a nőkkel kommunikálni. Emiatt furcsának tűnök a szemükben, olyasvalakinek akivel tutira nincs rendben valami és ezzel ki is estem a játékból. #3 voltam
9/16 anonim válasza:
Én egyedülálló vagyok tudok ismerkedni nőkkel és nem mondanám magam incelnek!
Őszinte választ írok a sok kamu mellé!
nettó: 250 (ez van, majd lesz jobb is!)
26férfi
10/16 anonim válasza:
£ 5500
Senior incel full home office.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!