Tanárok, milyen érzés nektek, hogy amíg nettó 172 ezret kaptok diplomával, addig a parlamenti képviselők bére most többet emelkedett, mint a ti egész fizetésetek, így nekik már 1,3 millió az alap?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 17:23
2/24 anonim válasza:
Miért hazudoztok állandóan? Az érvényes bértábla alapján bruttó 312 ezer és 650 ezer közt keresnek a tanárok alapból egy részmunkaidős állásban.
3/24 A kérdező kommentje:
Ne reménykedj, marad a Fidesz
2022. márc. 30. 17:26
4/24 A kérdező kommentje:
#2, nettó alapbérről beszélünk, nem pótlékokkal emelt bruttóról.
2022. márc. 30. 17:27
5/24 anonim válasza:
2# Éljél meg te bruttó 312-ből miközben egész generációkat kellene felnevelned.
6/24 anonim válasza:
4: ez a baj, hogy hazudsz, mert a pótlékot ugyanúgy megkapják, mint az alapbért, a nettóját meg nem tudhatod egy tanárnak, mert az sok mindentől függ. De a "nettó 172 ezret kaptok " mindenképp aljas hazugság.
7/24 A kérdező kommentje:
"a nettóját meg nem tudhatod egy tanárnak, mert az sok mindentől függ"
szerintem egy pályakezdőnek nincs még 3 gyereke, szóval rögtön a minimumot kapja
2022. márc. 30. 17:38
8/24 A kérdező kommentje:
De arról még nem is esett szó, hogy amíg egy képviselő 460 ezres albérlettámogatást kap, addig egy tanár semmit.
2022. márc. 30. 17:39
9/24 anonim válasza:
kedves bugyuta 2 es
pedagógus 2, mesterfokozat, minimum 42 év tapasztalat 416 150 BRUTTÓ!
A nettója 274 659 forint NETTÓ!
Felmondtad a fidesz gyűlöletbeszédét, gratulálok fuss a simiért a gazdihoz.
10/24 anonim válasza:
Tanár vagyok..Több emelést kaptam az elmúlt 3 évben,mint 2002 -2010 között...Így en is meg fogom hálálni..A tüntető tanárok csak a teljes állomány 4-6%-a..A 90-95% tudja hogy sokkal jobban élűnk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!