Mit szólsz hogy erre panaszkodnak a magyar munkaadók?
a szellemi munkavállalókat alkalmazó cégek arra panaszkodnak a várható rezsi növekedés ellenére sokan továbbra is homeoffice-t választják a csapatmunka, a cégkultúrával való azonosulás és az innováció helyett
Forrás: Világgazdaság.hu
Én már csak azért sem dolgoznék otthonról, mert másodpercre pontosan le vagyunk csekkolva a rendszeren keresztül. Mindig figyelik a "billentyűmozgást". Nekem nem annyira rugalmas, nem tudok menet közben megfőzni, mint más. Ha valaki ráadásul itthon van a családtagok közül, reménytelen a normális munkavégzés.
Ráadásul társasági ember vagyok, itthon belesavanyodnék a létbe, az önként választott magányba. Egy idő után szerintem már magamban beszélnék... :)
Innen is látszik, hogy mindenkinek más az igénye.
23: én mondjuk ev. vagyok már és nem ellenőriz senki, de a 4 óra alatt elvégzett feladataimat bármikor el tudom adni 8 órásnak :D Gyors vagyok alapból, nem lenne kirívó, ha fél napi munkámra fognám rá, hogy egész nap azt csináltam, a korábbi munkahelyeimen is mindig így volt, még így is úgy ítélték meg, hogy jó sebességgel dolgozom.
De egyébként borzasztó, hogy a magyar cégeknél még mindig ez megy, hogy nem a teljesítmény a lényeg, hogy a feladatok el legyenek végezve, hanem az, hogy elég hosszan piszmogjon az ember velük, nehogy ráfogják, hogy nem dolgozik 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!