Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit szólsz hogy erre panaszkod...

Mit szólsz hogy erre panaszkodnak a magyar munkaadók?

Figyelt kérdés

a szellemi munkavállalókat alkalmazó cégek arra panaszkodnak a várható rezsi növekedés ellenére sokan továbbra is homeoffice-t választják a csapatmunka, a cégkultúrával való azonosulás és az innováció helyett

Forrás: Világgazdaság.hu

2022. aug. 13. 20:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
En semmit, leszarom ki mire panaszkodik.
2022. aug. 13. 20:50
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha itthon vagyok kb havi 5-10.000-el tobb a rezsi, cserebe fozok magamnak amivel nyerek siman 30-40.000-et, nem kell napi 2 orat ingazzak es melo kozbe van idom fozni mosni takaritani... Aki azt hiszi h a rezsi miatt be fognak jarni az emberek az valoszinuleg valami fizetett troll
2022. aug. 13. 20:59
 3/24 anonim ***** válasza:
98%
ÓÓ bárcsak otthon dolgozhatnék, de az én munkám ezt nem teszi lehetővé. Sajnos nem irodai munkám van. Szóval nekem menni kell. ( nővér)
2022. aug. 13. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:
47%

Azt, hogy sajnos ez egy valós probléma, amiről egyelőre nem igazán beszélünk. Mármint, hogy a home office a számtalan előnye mellett a morálra, kohézióra, elkötelezettségre erős negatív hatással lehet, meg még sok minden másra is.

Máskülönben a rezsi miatt nem fognak bejárni az emberek. Egyrészt ott van, amit #2 ír, másrészt, a többség, aki HO kompatibilis tudással rendelkezik, ki fogja tudni fizetni

2022. aug. 13. 21:15
 5/24 anonim ***** válasza:
76%

Panaszkodjanak.

Nincs kedvem olyan irodába bejárni ahol hangzavar miatt a mellettem ülőt nem hallom mert vagyunk 100 an a szobában.

Saját asztalt sem adnak hanem mindenki oda ül ahol éppen talál szabad helyet.

2022. aug. 13. 21:20
 6/24 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem, mi köze ennek a rezsinöveléshez. Ha itthon vagyok, akkor is max. a wc-ben elhasznált vízzel meg világítással lesz több a rezsi, mintha az irodában lennék, és az nem egy jelentős összeg.
2022. aug. 13. 21:24
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Ezek a cégek problémái, nem a munkavállalóké. Kiengedték a szellemet a palackból, nem fogják tudni visszatuszkolni. Sok munkáltató a lezárások után is fenntartotta a HO-t, mert csak az azonnali penzbeli nyereség érdekelte...

2022. aug. 13. 21:24
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

Meg a számítógéped és 1-2 monitorod áramfogyasztásával.

Meg azzal, hogy eddig esetleg télen alacsonyabb hőmérsékletet tartottál napközben, reggelre-estére volt magasabbra programozva a termosztát.

Meg azzal, hogy nyáron eddig kevesebbet kellett klímáznod, mert a legmelegebb időszakban az irodában voltál.

Ez már nem elhanyagolható fogyasztás.

2022. aug. 13. 21:29
 9/24 anonim ***** válasza:
17%

"Ez már nem elhanyagolható fogyasztás."

Csak sok HO-os elfelejti, hogy ment a rinya, hogy jaj, a többlet rezsit ki fogja fizetni? Mert ő otthonról is dolgozik. Ja, amikor éppen kedve van, nekem nem kell a rizsa.

2022. aug. 13. 21:35
 10/24 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk személy szerint nem fizetek többet ezekért, mert távhős a lakás és klímát idén még nem kapcsoltam be. A laptop fogyasztása az egyetlen, amit kihagytam, az sem jelentős. De jó, értem miért lehetne több elméletben.
2022. aug. 13. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!