Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetés emeléssel...

Mekkora fizetés emeléssel lennél elégedet? Fizetésemelést követelnek a magyar dolgozók, egyre nagyobb a nyomás!

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 13. 20:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
#17 nem tudom, hogy mi szegényember mentalitás van benne..
2022. aug. 19. 12:04
 22/32 anonim válasza:
81%

"Így megértem, ha nem emelgetnek, de legalább megmarad a munkahelyem."

Munkahely van elég.

2022. aug. 19. 12:16
 23/32 anonim ***** válasza:
#22 igaz, nekem sajnos elég speciális a vegzettségem, csoda hogy el tudtam benne helyezkedni. Nagyjából sehol máshol nem tudnék ebben dolgozni, így maradok.
2022. aug. 19. 19:07
 24/32 anonim válasza:
Igen, ez a szegény ember mentalitás. Mi tart vissza, hogy képezd magad?
2022. aug. 19. 19:40
 25/32 anonim ***** válasza:
#24 Doktori fokozatom van, de köszönöm a tippet. Pont ez a probléma.. 10 év az egyetemen, ezek után nem szeretném elhagyni a pályát.
2022. aug. 19. 19:44
 26/32 anonim válasza:
52%
Képezd ott magad, amiben piacképesen el tudsz helyezkedni, nem pedig csoda, hogy valaki alkalmaz, mert ugye ez sem tart örökké. Igazából nekem mindegy is mit csinálsz, de ez a fajta megközelítés a klasszik szegénységtudat. Bizonyára vannak, akik örülnek a jobbágyoknak, de nálam már 2022-t mutat a naptár.
2022. aug. 19. 20:07
 27/32 anonim ***** válasza:

Ez nem szegénységtudat, jelenleg nyugdíjig tartó állásom van a hivatásomban.

Át sem kellene képeznem magam, mert jól tudok programozni, könnyedén tudnék váltani. Ettől függetlenül nem lennék boldog, mert nem azt csinálnám amit szeretek.

Nem szegénységtudatnak, hanem hivatásnak nevezik ezt a fajta hozzáállást.

Ha már kamatoztatnám, akkor külföldre mennék vele, ami nincs kizárva.

2022. aug. 19. 20:51
 28/32 anonim válasza:

Nyugdíjig tartó állás senkinek nincsen.

Azt viszont kérlek segíts tisztázni, hogy most van egy piacképes szakmád, amivel tudnál váltani, vagy "csoda hogy el tudtál benne helyezkedni. Nagyjából sehol máshol nem tudnál ebben dolgozni", mert nekem értem, mit szeretnél mondani

2022. aug. 19. 21:47
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi nem érthető, de akkor segítek. Szeizmológus vagyok (geofizikus), ebből kifolyólag jól tudok programozni (is), tudnék váltani, de nem szeretnék.

Nekem az összes megjegyzésem annyi volt, hogy jó lenne a fizetésemelés, de jelen helyzetben örülök, hogy kutatóintézetben lehetek egyáltalán.

Erre kaptam, hogy képezzem magam, és sorolhatnám, mire kiálltam a hivatásom mellett.

A pénz nem minden, úgyhogy a szegény ember mentalitással nem kellene dobálózni.

Nem leszek boldogabb, ha burkolóként 50 ezerrel többet keresek..

Emellett kicsit jobb is úgy élni, hogy a dolgok mögé látok, és nem kesergek mindenen.

2022. aug. 19. 22:07
 30/32 anonim válasza:
Hát ha téged nem zavar, hogy az idő elöre haladtával egyre kevesebbet keresel, holott te is leírod, hogy lenne lehetőséged váltani, nekem teljesen nyolc. Az a munka, amit nem fizetnek meg rendesen, az a hobby.
2022. aug. 19. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!