Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetés emeléssel...

Mekkora fizetés emeléssel lennél elégedet? Fizetésemelést követelnek a magyar dolgozók, egyre nagyobb a nyomás!

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 13. 20:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Az év elején kaptam 22%-ot és most növekedett az egyik pótlék ugyanennyivel,elégedett vagyok vele.Ebben az évben kétlem hogy kapnánk többet,egyénileg pedig nem vagyok olyan helyzetben hogy emelést kérjek,nem is akarok váltani.
2022. aug. 14. 10:35
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem számítottam rá, hogy az előző munkahelyemen jelentősebbet (mondjuk 20%ot ) hajlandóak lennének emelni, ezért váltottam 33%kal magasabbért, azóta az új helyen is emeltek, most már 47%-kal keresek többet mint az előző munkahelyemen (ahol azóta megtörtént a 22%os emelés) így elégedett vagyok.
2022. aug. 14. 10:36
 13/32 anonim ***** válasza:
br. 20% emeléssel már boldog lennék, de esély sincs rá.
2022. aug. 14. 15:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most emelték a bérem kb. 25%-al, de olyan brutális áremelkedés van mindenhol, hogy ez kb az eddigi életszínvonalam megtartására sem elég.
2022. aug. 14. 19:55
 15/32 anonim ***** válasza:
Netto 20%-al lennék boldog, de esély sincs rá.
2022. aug. 15. 07:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
20%-al én is elégedett lennék. Van rá esély, de inkább csak januártól. Addig viszont még jobban elszaladhat az infláció.
2022. aug. 15. 13:49
 17/32 anonim válasza:
100%
9 szegény ember mentalitás
2022. aug. 15. 20:17
 18/32 anonim ***** válasza:

6-os, én még ilyet nem is hallottam, és korrekten csinálják is?

Első munkahelyemen úgy volt, hogy ott is értékeltek, és meg is mondta a főnök, hogyha kiváló értékelést adna, akkor elő kéne léptetni, azt meg nem akar, szóval nálunk mindenki megfeleltet kapott. Amivel persze semmi emelés nem járt.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, kb. 20 %, havonta év végéig. Akkor talán követné a fizum az inflációt. De persze lehet álmodozni.

2022. aug. 17. 20:00
 19/32 anonim ***** válasza:

#18 Persze, a szerződésemben is benne van, hogy 6 havonta felülvizsgálják a fizetést és mindig új szerződést kapok, új összeggel.

Már amikor felvettek megkaptam az összeget, hogy mennyi lesz a fizetésem mire letöltök másfél évet.

Angol cég, de Magyarországon is be van jegyezve, valamint kb Angliából intéznek mindent, felvételt, leszerződőtt munkahelyekre a kihelyezésket stb, szóval azért nem olyan megszokott ez itthon, mert az ottani kultúrát folytatják. (Van egy magyar úgyintézőnk és egy hr-esünk, mindenki más angol). Angliában viszont nagyon gyakoriak az ilyen 2 éves programot folytató helyek, ahova felvesznek nulla tudással, 2 hónapot fizetezz betanulás, majd dolgozol. Van ahol például félévente más részlegekre tesznek hogy megtudd mi a neked való, meg hogy épül fel a cég.

2022. aug. 17. 22:27
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem megszokott itthon? Én eddig csak külföldi multinál dolgoztam, de ott sem csinálták. Gyakorlatilag a szakszervezet kizsarolt tőlük valami évi 3-4 %-ot, amúgy még ennyit sem kaptunk volna. Az senkit nem érdekelt, hogy hogy teljesítesz.
2022. aug. 18. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!