Mekkora fizetés emeléssel lennél elégedet? Fizetésemelést követelnek a magyar dolgozók, egyre nagyobb a nyomás!
6-os, én még ilyet nem is hallottam, és korrekten csinálják is?
Első munkahelyemen úgy volt, hogy ott is értékeltek, és meg is mondta a főnök, hogyha kiváló értékelést adna, akkor elő kéne léptetni, azt meg nem akar, szóval nálunk mindenki megfeleltet kapott. Amivel persze semmi emelés nem járt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, kb. 20 %, havonta év végéig. Akkor talán követné a fizum az inflációt. De persze lehet álmodozni.
#18 Persze, a szerződésemben is benne van, hogy 6 havonta felülvizsgálják a fizetést és mindig új szerződést kapok, új összeggel.
Már amikor felvettek megkaptam az összeget, hogy mennyi lesz a fizetésem mire letöltök másfél évet.
Angol cég, de Magyarországon is be van jegyezve, valamint kb Angliából intéznek mindent, felvételt, leszerződőtt munkahelyekre a kihelyezésket stb, szóval azért nem olyan megszokott ez itthon, mert az ottani kultúrát folytatják. (Van egy magyar úgyintézőnk és egy hr-esünk, mindenki más angol). Angliában viszont nagyon gyakoriak az ilyen 2 éves programot folytató helyek, ahova felvesznek nulla tudással, 2 hónapot fizetezz betanulás, majd dolgozol. Van ahol például félévente más részlegekre tesznek hogy megtudd mi a neked való, meg hogy épül fel a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!