A Duna Tower-ben akarok dolgozni, hogy keressek ott specifikus munkahelyet?
ugye ha az ember keresgél hirdetések között - vagy felhívja egy HR-es, akkor a munkavégzés helyszíne eléggé lutri, nem tudod mit kapsz (csak annyit, hogy Budapesten belül).
Én most meg akarom fordítani. Tegyük fel, hogy "php" fejlesztő vagyok, és nagyon megtetszettek a modern irodaházak, tehát a Duna Tower-ben szeretnék dolgozni. Nyilván van rengeteg cég, lehetőség, csak akad egy "php programozói" lehetőség.
Na, ezeket hogy tudnám kideríteni?
Igen, az könnyen lehet, hogy a székhely/fő-iroda más, és vannak egyéb lokációk is. Ez esetben egyetlen módszer odamenni és befotózni kis céges táblákat :)
Én nem egyszer befürödtem ezzel is, nálam Újbuda volt a célpont és sokszor kiderült hogy bár van iroda XYZ irodaházban IS, valójában valahol kint a dzsindzsásban, a pesti oldal túlfelén van az a lokáció ahová az embereket keresik.
Mire vagy irígy? Hogy egymást kell nézniük, meg nem győznek munkát kerülve bagózni meg beszélgetni meg kajálni járni? Hogy szót kel fogadni a biztiőr bácsiknak?
Hogy akkor is kávézol meg cigizel ha nem akardz, mert ha nem akkor miért nem?
Aztán meg mindenkit gyomorba taposnak a meetingen péntek reggel mert "egy csónakban evezünk"?
Fizetés meg alig 350 vagy alatta?
Biztos ez kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!