Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Duna Tower-ben akarok...

A Duna Tower-ben akarok dolgozni, hogy keressek ott specifikus munkahelyet?

Figyelt kérdés

ugye ha az ember keresgél hirdetések között - vagy felhívja egy HR-es, akkor a munkavégzés helyszíne eléggé lutri, nem tudod mit kapsz (csak annyit, hogy Budapesten belül).

Én most meg akarom fordítani. Tegyük fel, hogy "php" fejlesztő vagyok, és nagyon megtetszettek a modern irodaházak, tehát a Duna Tower-ben szeretnék dolgozni. Nyilván van rengeteg cég, lehetőség, csak akad egy "php programozói" lehetőség.

Na, ezeket hogy tudnám kideríteni?

2022. aug. 12. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, az könnyen lehet, hogy a székhely/fő-iroda más, és vannak egyéb lokációk is. Ez esetben egyetlen módszer odamenni és befotózni kis céges táblákat :)

Én nem egyszer befürödtem ezzel is, nálam Újbuda volt a célpont és sokszor kiderült hogy bár van iroda XYZ irodaházban IS, valójában valahol kint a dzsindzsásban, a pesti oldal túlfelén van az a lokáció ahová az embereket keresik.

febr. 1. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Cégek jönnek mennek az ilyen irodaházakban a kérdés meg 2022 es! Ezekben az irodaházakban minden bérelhető!
febr. 1. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha magához az épülethez ragaszkodsz kérdező akkor az üzemeltetéshez jelentkezz! (bár ott max karbantartó lehetsz)
febr. 1. 18:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért 2022-es, mert már akkoris irígykedtem, hogy egyes irodisták ilyen menő helyen dolgozhatnak...
febr. 1. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Mire vagy irígy? Hogy egymást kell nézniük, meg nem győznek munkát kerülve bagózni meg beszélgetni meg kajálni járni? Hogy szót kel fogadni a biztiőr bácsiknak?

Hogy akkor is kávézol meg cigizel ha nem akardz, mert ha nem akkor miért nem?

Aztán meg mindenkit gyomorba taposnak a meetingen péntek reggel mert "egy csónakban evezünk"?

Fizetés meg alig 350 vagy alatta?

Biztos ez kell neked?

febr. 2. 10:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Miért lennének ilyen alacsonyak a bérek egy ilyen helyen?
febr. 2. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!