Mindenhol munkaerőhiány van, vagy ez specifikus?
Nezz szet pl. LinkedIn-en a 15 000+ nyitott pozi kozott es amibol sokat latsz, abbol hiany van.
3# fordítva ülsz a lovon. Nem azért képzett az a szakember, mert hiány van belőle, hanem azért van belőle hiány, mert képzett és nagy(obb) a tudás.
Ez is egy hegesztő munkája:
És ez is:
Előbbi olyan, aki még ha van se kell, mert ha Pista bácsit megkérem, aki csak magának hegesztgetett egész életében, különbet csinál. A második meg olyan, amit néhányan nem értik miért keres nettó 2000 eurót meg afelett Németországba és világszerte vadásszák őket.
Rosszul értelmezted a mondatomat, a vessző helyzete miatt szerintem.
Én azt kérdeztem, hogy milyen szakmákból van hiány, ergo milyen szakemberekből. Nem azt hiszem hogy amiből hiány van az a szakember...
Én Szegeden már évek óta nem találok munkát. Válogatás nélkül jelentkezek mindenhova. PICK, SOLE, HANSA KONTAKT, Tesco, Auchan, Öntöde, Paprika, Medikémia és semmi. De az M1-szerint aki akar munkát az talál. Elképesztő.
Informatikusként meg nem is lehet elhelyezkedni mert ugye hol veszik fel a pályakezdőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!