A Duna Tower-ben akarok dolgozni, hogy keressek ott specifikus munkahelyet?
ugye ha az ember keresgél hirdetések között - vagy felhívja egy HR-es, akkor a munkavégzés helyszíne eléggé lutri, nem tudod mit kapsz (csak annyit, hogy Budapesten belül).
Én most meg akarom fordítani. Tegyük fel, hogy "php" fejlesztő vagyok, és nagyon megtetszettek a modern irodaházak, tehát a Duna Tower-ben szeretnék dolgozni. Nyilván van rengeteg cég, lehetőség, csak akad egy "php programozói" lehetőség.
Na, ezeket hogy tudnám kideríteni?
Fura kérdés számomra, tekintve hogy a Duna Tower egy 20 éves irodaház, és nem olyan nagy szám belül, de jó :D Igazad van végül is, számít hol dolgozunk.
Nézd meg, milyen cégek vannak a Duna Towerben.
Kapásból a Huawei-nek van ott egy Romániát kiszolgáló csapata, de oda nem tudom mennyire kell php fejlesztő.
hát... még mindig sokkal jobb, mint egy belvárosi bérlakás.
Köszi, megpróbálom összeszedni a cégeket.
5)
Lehet boomer leszek, de menj oda, és nézd meg mik vannak kiírva :D
Sztem kb minden nagy cég irodaháza ugyan úgy néz ki. Én azon röhögök hogy elvileg Dunára néző kilátás van ahol dolgozok, amit sosem látsz mert le vannak húzva a redőnyök.
Szval ha irodaházba akarsz folgozni ami "modern" akkor keress egy nagy céget mint a fent említett IMB, mol, BlackRock stb és meg fogod kapni.
Ha csak ez az épület jó akkor keress rá google mapsen és próbálj azokhoz a cégekhez jelentkezni. Azt hozzátenném hogy sok cégnek több irodaházban is van emelete szval közel se biztos h ott fogsz dolgozni.
Esetleg első körös HR interjúnál meg tudod kérdezni hogy hol a munkavégzés helye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!