Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Duna Tower-ben akarok...

A Duna Tower-ben akarok dolgozni, hogy keressek ott specifikus munkahelyet?

Figyelt kérdés

ugye ha az ember keresgél hirdetések között - vagy felhívja egy HR-es, akkor a munkavégzés helyszíne eléggé lutri, nem tudod mit kapsz (csak annyit, hogy Budapesten belül).

Én most meg akarom fordítani. Tegyük fel, hogy "php" fejlesztő vagyok, és nagyon megtetszettek a modern irodaházak, tehát a Duna Tower-ben szeretnék dolgozni. Nyilván van rengeteg cég, lehetőség, csak akad egy "php programozói" lehetőség.

Na, ezeket hogy tudnám kideríteni?

2022. aug. 12. 10:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Fura kérdés számomra, tekintve hogy a Duna Tower egy 20 éves irodaház, és nem olyan nagy szám belül, de jó :D Igazad van végül is, számít hol dolgozunk.

Nézd meg, milyen cégek vannak a Duna Towerben.

Kapásból a Huawei-nek van ott egy Romániát kiszolgáló csapata, de oda nem tudom mennyire kell php fejlesztő.

2022. aug. 12. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Blackrock is ott van, de ott inkább Java vonal az erősebb.
2022. aug. 12. 11:18
 3/16 A kérdező kommentje:

hát... még mindig sokkal jobb, mint egy belvárosi bérlakás.

Köszi, megpróbálom összeszedni a cégeket.

2022. aug. 12. 11:19
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
IBM, MetLife is ott vannak
2022. aug. 12. 12:39
 5/16 A kérdező kommentje:
de azt hogy nézzem meg, hogy milyen cégek vannak ott?
2022. aug. 14. 16:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

5)

Lehet boomer leszek, de menj oda, és nézd meg mik vannak kiírva :D

2022. aug. 14. 20:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kb minden nagy cég irodaháza ugyan úgy néz ki. Én azon röhögök hogy elvileg Dunára néző kilátás van ahol dolgozok, amit sosem látsz mert le vannak húzva a redőnyök.

Szval ha irodaházba akarsz folgozni ami "modern" akkor keress egy nagy céget mint a fent említett IMB, mol, BlackRock stb és meg fogod kapni.

Ha csak ez az épület jó akkor keress rá google mapsen és próbálj azokhoz a cégekhez jelentkezni. Azt hozzátenném hogy sok cégnek több irodaházban is van emelete szval közel se biztos h ott fogsz dolgozni.

Esetleg első körös HR interjúnál meg tudod kérdezni hogy hol a munkavégzés helye

2022. aug. 15. 20:55
 8/16 A kérdező kommentje:
hát köszi, bár én nekem egy kukkot nem ír a google map, de megpróbáltam.
2022. aug. 15. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, legutóbbi 2 munkahelyemet is így találtam, ráközelítettem maps-en 1-1 közeli irodai negyedre. A Duna Tower nem tudom hol van, ezért nem keresem ki neked. És igen, oda is lehet menni. A hr-est viszont meg kell kérdezni már az elején, simán kibukhat hogy máshol is bérelnek helyet.
jan. 16. 23:33
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát jó, mindenesetre csak néhány céget mutatott a google, pedig többnek kell ott lennie
febr. 1. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!