Mit lehet tenni ha szürkén dolgoztatnak?
Sziasztok!
Véleményem szerint nem egy végtelenül ritka helyzet az, hogy a munkáltató ír valamit a munkaszerződésre, és feketén kp-ban oda adja a maradék pénzt egy boríték formájában.
Normálisnak tartom-e? Nem!
Friss diplomásként örültem neki, hogy el tudtam helyezkedni viszont egy olyan szituációba kerültem amit azóta megbántam....
A fizetésem egy részét feketén fizetik ki. Fizetik ki? Nem is értem miért vagyok még a cégnél....
Volt hogy 27.-én már többedjére szóltam, hogy jó lenne ha megkapnám végre a pénzt, mire megkaptam.
Rajtam kívül mindenkit rendesen kifizet... Engem meg általában kihagy...
Kérdeztem tőle, hogy nem elégedett a munkámmal, vagy most ilyenkor mivan? Annyit mondott, hogy csak elfelejti...
Azon gondolkodom, hogy felmondjak-e... Ti mit tennétek?
Biztos vagy te abban hogy te akarsz felmondani és nem fordítva?
Némely helyeken így oldják meg diszkréten hogy elmenjen aki nem odavaló. Soha nem mondják a szemedbe hogy nincsnek megelégedve a munkáddal de olyan helyzetet teremtenek hogy te mondj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!