Targoncások! Kezdőként mennyire volt nehéz és kb mennyi idő volt belejönni mikor először dolgoztatok ebben a pozícióban?
Figyelt kérdés
Követtetek el bakit, pl borítottatok le raklapot, stb?2022. febr. 17. 16:10
1/1 anonim válasza:
Nekem az volt nehéz hogy nem volt kitől tanulnom és közben jöttem rá mindenre egyedül.
De mivel folyamatossan gyakoroltam újra és újra ismételve egeszen addig amíg tökéletes nem lett az adott mozdulat így belejöttem.
A masik fontos dolog hogy sose hagytam magam sűrgetni frusztralódni ami egyenes út a hibába.
Aztán mikor bekerültem profik közé ott már rohamosan fejlődtem mert figyeltem es jegyzeteltem minden modulatukat.
Amiket utána addig gyakoroltam a munka nélküli órakban amig le nem masoltam tökéletesre.
Ez a tudas pedig összeadva az én hidegvéremmel egyenes út ahhoz hogy ma mar jobb vagyok mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!