Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Targoncásnak milyen vizsgák...

Targoncásnak milyen vizsgák kellenek?

Figyelt kérdés

Tudtommal az OKJ mellé kell egy NHK... viszont én nem Magyarországon szeretném használni a targoncás jogsit, hanem jövőre külföldön. Le kell így is tennem az NHK vizsgákat, vagy nem számít mivel más a külföldi jogszabály és csak a jogsit kérik?

(Targoncás jogsim már van NHK-m nincs...)

2021. okt. 4. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Nhk-t szerintem nem, viszont egy Europass lehet nem ártana, de én mindenekelőtt a fogadó ország szabályait deríteném ki, ugyanis nem mindenhol kell ehhez iskolai bizonyítvány.

Jelenleg nálunk is úgy van (még), hogy "B" jogosítvánnyal vezethetsz traktort is, de mutass egy yolyan autósiskolát, ahol felültetnek bármilyen traktorra is vagy ilyesmi.

Más országokban lehet a targonca is a jogsi része, vagy egyáltalán nem kell rá semmilyen papír sem bizonyos súlykorláton belül.

2021. okt. 7. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!