Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem fizeti ki az egyetem a...

Nem fizeti ki az egyetem a munkabérem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Dolgoztam az egyetemen részmunkaidőben a tavaszi félévben a tanulmányok mellett, és azóta sem láttam a pénzt. Beadtam a papírokat, hogy mikor mennyit dolgoztam és a kérvényt, de még mindig ügyintézés alatt áll. Augusztus van, és senki nem mond semmit, ha írok levelet, azt mondják, folyamatban van, vagy hogy még nem beszéltek róla, majd fognak, nem volt tanácskozás. A többi hallgató, aki dolgozott, már megkapta régen.

Mit tegyek?

2022. aug. 5. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Így általánosságban azt tudnám tanácsolni, hogy legközelebb amikor érdeklődsz, akkor ne hagyd magad lerázni. Ne hagyd magad elküldeni ilyen hülyeségekkel, hogy nem volt tanácskozás, egyrészt milyen tanácskozás, másrészt mi a tökömet kell egy szerződésszerű teljesítésen és annak kifizetésén tanácskozni? Nyomja meg a gombot a Marika a Gazdasági Igazgatóságon, és utaljon szépen.

Kötöttetek gondolom egy munka/megbízási szerződést, abban mi van, a fizetés vonatkozásában? Megszegte már az Egyetem, ami a szerződésben van? Te mindent megtettél, amit szerződés szerint kellett?

Ha én lennék Te, futnék még egy kört az Egyetemen, nagyon aranyosan de nagyon határozottan, aztán ha nem jutok semmire akkor a szerződésből kimásolnám a megfelelő részt (hogy a munka végeztével az Egyetemnek hogy s mint kell fizetnie) és egy ügyvédi felszólítás formájában beküldeném nekik, mint hivatalos levél.

2022. aug. 5. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Én azt ajánlom, hogy szedd össze a dokumentumokat kinyomtatva és menj be SZEMÉLYESEN. Telefonon keresztül könnyen leráznak, azért kell odamenni és nem hagyni magadat.

Ne fenyegetőzz egyből, de emlékeztesd őket, hogy jogaid vannak, nekik pedig kötelezettségeik. Az egyetemek nagyon sok mindent megengednek maguknak, mert tényleg bármit megtehetnek :D

Egyébként egyetemen belül is van belső "vizsgáló bizottság". Nem tehetnek fiókba minden beadott kérvényt, mert határidő van rá. Keresd meg a dékán helyettest és a bizottságot.

2022. aug. 5. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Várni kell, csigalassúsággal megy az ügyintézés. Máshol is így van.
2022. aug. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!