Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokba kerül az egyetem,miből...

Sokba kerül az egyetem,miből fedezze?

Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy beíratkoztam jármű mérnöki egyetemre 1 év kihagyás után, jártam télen melózni 6 napban, hogy többet kapjak most csináltam traktor jogsit, hogy külföldre tudjak menni traktrorosnak, vagy belföldön is akár mert duplán fizetik mint amennyit kerestem gyárban, nekem évi 5000 euro kell az egyetemre, ezt 1 év alatt össze is hoztam, terv az lett volna,hogy elmegyek most valahova dolgozni traktorosnak pénz keresni, de nem engedtek szüleim, mert itthon a gazdaság stb. De nekem csak annyi jövedelmet hoz mint egy minimál bér, igaz, hogy könnyű s minden de nem elég egyetemre, apunak a nyugdíja jó nagy, de nekem rosszul esik, hogy ők kell finanszírozzanak, vagy egyszerűen ha már nem engedtek el dolgozni máshova, akkor ne sajnáljam, hogy támogatnak.

2022. júl. 27. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz egyetem közzben.
2022. júl. 27. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szabad felhasználású diákhitel?
2022. júl. 27. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Diákhitel

Diákmunka

Vérplazmaadás

2022. júl. 27. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ösztöndíj
2022. júl. 27. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz
2022. júl. 27. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj el dolgozni, ennyi idősen nem tilthatják meg szüleid.

Szintén mérnöknek tanultam, közben karbantartóként dolgoztam hasonló területen.

Nagy segítség volt, hogy gyakorlatban is láttam amit tanulunk.

Diploma után így nem volt gond az elhelyezkedéssel mert volt tapasztalatom.

2022. júl. 27. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!