Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a jobb a szoftverfejlesző...

Mi a jobb a szoftverfejlesző cégnek?

Figyelt kérdés

Egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom diákmunkán és többször puhatolóztak munkahelyen vezető emberek, hogy tervezek-e Mscre menni.

A tényleges válaszom az,hogy ötletem sincs. Lenne kedvem hozzá, de valószínűleg nem.

Ilyenkor milyen választ várnak? Mi jobb a cégnek? Ha a diákmunka alatt betanított, céget és projektet jól ismerő kollégából főállású fejlesztő lesz? Vagy ha diákmunkában továbbra is marad az "olcsón" foglalkoztatott, de már jól programozó munkaerő?

Tehát ilyenkor milyen válaszra várnak?

Ez nem befolyásolja mit mondok nekik, de kíváncsi vagyok a kérdés mögötti motivációra, mert túl sokszor tették fel random az elmúlt félévben, hogy nem lehet szimplán csak beszélgetés közben átlagos érdeklődés.

2022. júl. 31. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Igaz valaszra. Bar egyik opcio se jo amit felsoroltal. Az mscnek semmi ertelme. A munkahelyen maradasnak meg annyi se. 1-2 evet lehuzol es erdemes valtani nagyobb fizetesert jobb ceghez
2022. júl. 31. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem. Én sem feltétlenül maradok. Bsc végén biztosan elmegyek interjúzni és pár ajánlatot szerzek és majd lesz valami, de jelenleg csak arral lennék kíváncsi, hogy az ő szemszögükből, amúgy melyik éri meg jobban?

Ha valaki megy Mscre vagy ha megy főállásban hozzájuk?

Nem befolyásolja a döntésem, csak kíváncsiság.

2022. júl. 31. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen, hogy "melyik éri meg nekik" jobban. Valószínűleg elégedettek veled és ha nem mész Msc-re, akkor adnának ajánlatot egy teljes munkaidős állásra.

De az is lehet, hogy egy kolléga felmondott és az ő helyére akarnának bedobni.

2022. júl. 31. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Egyszerűen csak szeretnék tudni, hogyan számolhatnak veled a jövőben - ha azt mondod, nem akarsz tovább tanulni, kapsz majd egy állásajánlatot tőlük, ha meg igen, vsz maradhatsz részmunkaidőben.
2022. aug. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!